Δευτέρα, Φεβρουαρίου 25

ΟΡΜΠΑΝ: ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ

Ούτε χιλιοστό δεν κάνει πίσω ο εθνικός κυβερνήτης της Ουγγαρίας, στη μάχη που δίνει κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων, παρά τις συντονισμένες επιθέσεις που δέχθηκε τις τελευταίες ημέρες από διάφορα ανδρείκελα των παγκοσμίων τυράννων (Γιουνκέρ και ΣΙΑ).
Έτσι, οι νέες αφίσες του κυβερνώντος κόμματος για τις ευρωεκλογές, εμφανίζουν τους Γιουνκέρ και Σόρος να χαμογελούν, ενώ η λεζάντα γράφει με κόκκινα και λευκά κεφαλαία γράμματα: «Έχετε επίσης το δικαίωμα να ξέρετε τι ετοιμάζουν οι Βρυξέλλες!»
Επίσης, στην αφίσα αναγράφεται πως η ΕΕ σχεδιάζει να εγκρίνει υποχρεωτικές ποσοστώσεις επανεγκατάστασης λαθρομεταναστών, να εξασθενίσει τα δικαιώματα συνοριακού ελέγχου των κρατών μελών και να καταστήσει ευκολότερες τις αφίξεις με «μεταναστευτική θεώρηση διαβατηρίου».
Όπως δε τόνισε ο Όρμπαν σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο της Ουγγαρίας: «μια τέτοια εκστρατεία εκθέτει τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών. Η παρούσα πλειοψηφία στις Βρυξέλλες επιθυμεί να ενισχύσει την μετανάστευση, που οδηγήσει σε μια Ευρώπη η οποία δεν θα ανήκει σε Ευρωπαίους».
Όσον αφορά την λαϊκή απήχηση της αντίστασης που προβάλλει στα νεοταξίτικα σχέδια ο πατριώτης Όρμπαν, το κόμμα του (Fidesz) προηγείται με πολύ μεγάλη διαφορά των κομμάτων της αντιπολίτευσης σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες δημοσκοπήσεις ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου.