Δευτέρα, Φεβρουαρίου 25

Δείξε τους το βιογραφικό Νάσο να δούνε!

Δείξε τους το βιογραφικό Νάσο να δούνε!
Ο ντουντούκας!

Τσίπρας: Ο Νάσος Ηλιόπουλος μοιάζει με τον... καθηγητή του La casa de papel!



hliopoulos_are

Ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να προωθήσει την υποψηφιότητα του Νάσου Ηλιόπουλου για τον δήμο της Αθήνας - «Φίλο από τα Πατήσια» τον αποκάλεσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

Με τον καθηγητή του... Casa de papel συγκρίνει ο Αλέξης Τσίπρας τον Νάσο Ηλιόπουλο, προσπαθώντας να προωθήσει την υποψηφιότητα του εκλεκτού του για τον δήμο της Αθήνας.

Κι ενώ οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τον κ. Ηλιόπουλο να έρχεται τρίτος με ποσοστό μόλις 10,1%, (προηγούνται ο κ. Μπακογιάννης με 38,3% και ο κ. Γερουλάνος με 12%), ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά και το μισό υπουργικό συμβούλιο, παρευρέθηκαν χθες στην παρουσίαση της υποψηφιότητάς του, επιχειρώντας να του καλλιεργήσουν φιλολαϊκό, και ελαφρώς ελιτίστικο αλλά προσιτό προφίλ στο κοινό.

«Με ρώτησε ένας φίλος προχθές ποιος είναι ο Νάσος Ηλιόπουλος, που μοιάζει με τον καθηγητή του La casa de papel», λέει ο Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο twitter, συγκρίνοντας τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ με τον διάσημο ήρωα που προκαλεί θαυμασμό, όπου κι αν πηγαίνει, επιχειρώντας μάλλον να τον κάνει ελαφρώς πιο αναγνωρίσιμο στο ευρύτερο κοινό. Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα κατορθώματα του κ. Ηλιόπουλου. «Ο Νάσος αγωνίστηκε για να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός και να γίνονται σεβαστά τα δικαιώματα των εργαζομένων. Η Αθήνα ανήκει στις νέες και στους νέους, στους ανθρώπους που ζουν στις γειτονιές της, στους πολλούς. Ο Νάσος είναι ένας από αυτούς!», πρόσθεσε.
 politika-gr