Τετάρτη, Φεβρουαρίου 27

Να πάτε ΟΛΟΙ να ψηφίσετε! ΟΛΟΙ! Μην τους κάνετε τη χάρη να επικαλούνται την δήθεν συναίνεση σας, στα εγκλήματα τους!

Επειδή έχουμε μπει, ήδη, σε προεκλογικό κλίμα και επειδή η μνήμη μας έχει πολύ "κοντά ποδάρια", να σας υπενθυμίσω ότι, πριν από 4 χρόνια, στις 20 Φεβρουαρίου, η "ριζοσπαστική" κυβέρνηση του "αριστερού" ΣΥΡΙΖΑ υπογράφει την παράταση της Δανειακής Σύμβασης με την τρόικα.
"Για 4 μήνες" μας έλεγε η κυβέρνηση.
"Χωρίς Μνημόνιο", μας έλεγε η κυβέρνηση.

"Θα μπουν και νέες μεταρρυθμίσεις", μας έλεγε η κυβέρνηση.
Είχε προηγηθεί η θεατρική-όπως αποδείχθηκε- δημόσια ξεφτίλα του...
Ντάισελμπλουμ, αφαιρέθηκαν τα κάγκελα, απ΄το Σύνταγμα, έγιναν προσκυνήματα, στην Καισαριανή, αλλεπάλληλα Γιούρογκρουπ, επαναστατική διάθεση, ελπίδα, χαρά, εθνική περηφάνεια και πολλαπλασιασμός των απαιτήσεων, για αριστερές μεταρρυθμίσεις.
Στις 20 Φλεβάρη, μας ήρθε ο ντουβρουτζάς, κατακέφαλα.
Παράταση της Δανειακής Σύμβασης και του Μνημονίου, που επίσης είχε παρατείνει, τον Δεκέμβριο του 2014, ο Σαμαράς.
Και μια επιπλέον δέσμευση της κυβέρνησης, συμπληρωματική του Μνημονίου. Το Ελληνικό Χρηματοπιστωτικό Ταμείο να επιστρέψει, στο Ευρωπαϊκό, ομόλογα, ύψους 10,9 δις ευρώ. Τα δώσαμε, στις 26 Φεβρουαρίου.
Ακολούθησαν τα Δημοψηφίσματα, που έγιναν ταπετσαρία στους τοίχους του Διευθυντηρίου των Βρυξελλών, εκεί έβγαλε έρπη ο Τσίπρας και επέστρεψε, στη χώρα με το "σωτήριο" 3ο Μνημόνιο, που ψήφισαν 222 Ελληνες βουλευτές, δήθεν αντιπολιτευόμενοι, παραδίδοντας χώρα και πολίτες, στους δανειστές, για 99 χρόνια.
Οσα ακολούθησαν, τα ζει μέχρι και σήμερα, η τσέπη μας, το σπίτι μας, η οικογένεια μας, το γόητρο της χώρας, το μέλλον των παιδιών μας και το ίδιο το πολιτικό μας σύστημα, που έχει γίνει προπομπός φασισμού.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ποιοι έδωσαν την ψήφο τους, για να θάψουν ελπίδες και αγώνες ενός ολόκληρου λαού και να τον καθηλώσουν στην αδράνεια και στην απογοήτευση.
Και να πάτε ΟΛΟΙ να ψηφίσετε! ΟΛΟΙ! Μην τους κάνετε τη χάρη να επικαλούνται την δήθεν συναίνεση σας, στα εγκλήματα τους!
sibilla-gr-