Τρίτη, Φεβρουαρίου 26

Φαήλος Κρανιδιώτης: «Δεν υπήρχε ίχνος δημοσιογράφου στη δίκη Γεωργιάδη»

Φαήλος Κρανιδιώτης: «Δεν υπήρχε ίχνος δημοσιογράφου στη δίκη Γεωργιάδη»
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης είναι ένας πολιτικός που διακρίνεται προπάντων από παρρησία. Ανεξάρτητα από το εάν συμφωνεί η διαφωνεί κανείς μαζί του, είναι κοινή παραδοχή ότι ο Φαήλος Κρανιδιώτης θα πει πάντα τη γνώμη του υπερασπιζόμενος το αξιακό του σύστημα.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης είχε το θάρρος να υπερασπιστεί δημόσια τη στάση του Νίκου Κοτζιά στο Κυπριακό και να βρεθεί απέναντί του στη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο Φαήλος Κρανιδιώτης είναι αυτοπροσδιοριζόμενος.
Αναφερόμενος στην υπόθεση του εκλεκτού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκου Γεωργιάδη, που καταδικάστηκε για ασέλγεια επί πληρωμή σε ανήλικους, ο Φαήλος Κρανιδιώτης έγραψε στο Facebook:
«Περιττό βέβαια να σας πω πως σήμερα στο δικαστήριο του Ν. Γεωργιάδη η αίθουσα ήταν σχεδόν άδεια, πλην του Βαξεβάνη που είχε κάνει την μηνυτήρια αναφορά και ήταν μάρτυρας και των συνεργατών του, δεν υπήρχε ίχνος δημοσιογράφου.
»Ούτε απέξω υπήρχαν κάμερες. Πού; Σε υπόθεση όπου κατηγορούμενος ήταν το δεξί χέρι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης!
»Όταν κανένας φτωχοδιάβολος κάνει ειδεχθές έγκλημα, τα κανάλια είναι από πάνω, αφιερώματα, συνωστισμός κάθε μέρα. Εδώ κάποια αόρατη δύναμη έριξε πέπλο σιωπής.
»Τροφή για σκέψη…».