Τετάρτη, Φεβρουαρίου 13

Γειτόνισσα στέλνει στα δικαστήρια τον γιο του Άκη Τσοχατζόπουλου

1
Στα δικαστήρια στέλνει μια γειτόνισσα το γιο του Άκη Τσοχατζόπουλου, γιατί της φούσκωσε και της κατέστρεψε το παρκέ στο σπίτι της.

Και για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, ν’ αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τη αγωγή της η γειτόνισσα, κατηγορεί τον Αλέξανδρο Τσοχατζόπουλο ως συνυπεύθυνο για καταστροφές που έπαθε το σπίτι της, καθώς όπως υποστηρίζει, ο τελευταίος, επί περίπου τέσσερα χρόνια φαίνεται να
ανακαίνιζε το διαμέρισμά του. Διεκδικεί από αυτόν το ποσό των 16.764 ευρώ ως χρηματική αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης.
Αντίστοιχο ποσό διεκδικεί και από την τεχνική εταιρία που είχε προσληφθεί για τις εργασίες στο διαμέρισμα του υιού Τσοχατζόπουλου, 234 τ.μ. στο έκτο όροφο πολυκατοικίας στην Κυψέλη.
Τι λέει η αγωγή
Όπως αναφέρει αναλυτικά στην αγωγή της, η οποία έχει προσδιοριστεί για την ερχόμενη εβδομάδα και ήδη «μετράει» μία αναβολή ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, «εκ του συνόλου αυτού, των βίαιων, βάναυσων και αιφνίδιων γεγονότων και καταστάσεων των εξαγομένων, όλως παρανόμως και ποινικώς κολάσιμων (…) υπέστη δυνατό, έντονο, αβάσταχτο, ανυπόφερτο, φριχτό και σφοδρό ψυχολογικό τραύμα, ψυχολογικό άλγος, οδύνη, πόνο, λύπη, στεναχώρια, πικρία, αγανάκτηση, θυμό και καθυστέρηση των επαγγελματικών και κοινωνικών υποχρεώσεων, εις βάρος εν γένει του ονόματός μου, της προσωπικότητάς μου και του ονόματος μου».
Παράλληλα, επισημαίνεται, ότι το 2001 ξεκίνησε η ριζική εκ βάθρων ανακατασκευή του διαμερίσματος ωστόσο, «μέχρι και του 2004-2005 δεν είχαν αποπερατωθεί οι εργασίες και το διαμέρισμα ήταν ημιτελές επί 3-4,5 έτη περίπου, κατά τη διάρκεια των οποίων εκτελέσθηκαν παντός είδους και πάσης φύσεως μεταφορές, εργασίες, ζημιές και θόρυβοι (…)».
Τον Απρίλιο 2003 λόγω έντονων βροχοπτώσεων, τα ύδατα υπερχείλισαν, δεν βρήκαν διαφυγή από την υδρορροή με αποτέλεσμα «να υπερχειλίζουν, ξεχειλίζουν αναμεμειγμένα με τσιμέντα κι τσιμεντόσκονη και να καταπνίξουν την ξύλινη επιφάνεια του διαμερίσματος μου σε σαλόνι και χολ».
Παράλληλα, τα Χριστούγεννα του 2003, η καταστροφή επαναλήφθηκε πάλι με …θύμα το παρκέ, κι έτσι ακυρώθηκε το ρεβεγιόν καθώς και όλοι οι εορτασμοί των εορτών λόγω των καταστροφών.
Όμως, «ουδείς μας επισκέφθηκε έστω για «παρηγοριά», ενώ «λόγω πλήρους αδιαφορίας του εργολάβου της τεχνικής εταιρίας και κατ’ επέκταση του πρώτου εναγόμενου, δεν εγένετο άλλη ενόχληση για τις ζημιές».
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά τον Απρίλιο του 2004, μία πλημμελής επισκευή στο ρολόι της ΕΥΔΑΠ, το οποίο φαίνεται να καταστράφηκε από την καθίζηση του πεζοδρομίου εξαιτίας των ανυψωτικών γερανών που καθημερινά τοποθετούνταν εκεί, είχε ως αποτέλεσμα να πρέπει να καταβληθεί το δεκαπλάσιο ποσό από το κανονικό, πράγμα που οδήγησε μέχρι και στη διακοπή της υδροληψίας του διαμερίσματος.makeleio.gr