Τετάρτη, Φεβρουαρίου 20

Ορθώς επικρίνεται ο Πολάκης... Σαμαράς, Καραμανλής, Βενιζέλος, ΓΑΠ και Σημίτης... Να πληρώσουν αυτοί και όλο τους το σόϊ!

Κώστας Μαρδάς
Για να είμαστε δίκαιοι προς όλους:
Ορθώς επικρίνεται ο κ Πολάκης για το... καταναλωτικό δάνειο των 100.000 ευρώ που έλαβε τόσο ...απλόχερα από την τράπεζα Αττικής, η οποία έχει διορισμένο πρόεδρο από τον ΣΥΡΙΖΑ τον Πασόκο κατηγορούμενο το 1989 για το σκάνδαλο Κοσκωτά Τάκη Ρουμελιώτη, εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ΔΝΤ επί κυβέρνησης ΓΑΠ.
Αλλά πρέπει ομοίως να επικριθεί και ο Κούλης και η Φώφη για τα 200 τόσα εκατομμύρια που χρωστάνε τα...
αδελφά κόμματά τους στις συστημικές τράπεζες.

Προτείνω μάλιστα να κληθούν από τον εισαγγελέα Διαφθοράς και τις διοικήσεις των ανα- κεφαλαιοποιημένων τραπεζών (ανα-κεφαλαιοποιημένων από λεφτά των φτωχών Ελλήνων φορολογουμένων), να ξεπληρώσουν σιγά - σιγά το ποσό από τη τσέπη τους! Από τη βουλευτική τους αποζημίωση, από την περιουσία των ίδιων και των συζύγων τους, από τις καταθέσεις τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και από τις χορηγίες που πήραν από τη Ζήμενς...
Αν και πάλι το ποσό δεν συγκεντρώνεται για την αποπληρωμή σε εύλογο χρόνο, τότε να βάλουν την περιουσία τους και τις …"χορηγίες" οι διατελέσαντες πρόεδροι της..." Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης", ήτοι: Σαμαράς, Καραμανλής, Βενιζέλος, ΓΑΠ και Σημίτης... Να πληρώσουν αυτοί και όλο τους το σόϊ!


Να αγιάσει το στόμα σου αγαπητέ Κώστα Μαρδά. Αυτά τα λόγια εγώ προσωπικά τα έχω πει εδώ και τρία χρόνια και συνεχίζω να τα επαναλαμβάνω, αλλά πάνε είς ώτα μη ακουόντων δυστυχώς. Το μέγα κατόρθωμα του κράτους είναι να συλλαμβάνει κάποιο καστανά ή κουλουρά που δεν έχει άδεια να πουλάει την πραγμάτεια του. Αυτα τα καθήκια που έχουν τα μούτρα να ξαναζητήσουν την ψήφο του λαού δεν αισθάνονται ντροπή για τα χρέη των κομμάτων τους στις τράπεζες..Κανένας μα κανένας ΄Ελληνας ψηφοφόρος δεν πρέπει να δώσει ψήφο σε χρεωφειλέτες πολιτικούς μήπως και ξεβρωμίσει η Βουλή από την παρουσία αυτών των δύο κομμάτων που έφεραν τη χώρα στα μνημόνια. Με το ξύλο πρέπει να τους διώξουν όλοι οι ΄Ελληνες όπου πάνε να μιλήσουν αυτολί οι αδιάντροποι.
0
ΚΩΣΤΑΣ's avatar
ΚΩΣΤΑΣ· πριν 6 ώρες
Αλήθεια ήθελα να μάθω ποιοι είναι αυτοί οι τραπεζήτες που έδωσαν δάνεια μεγέθους 200 εκατομμυρίων ευρώ σε κάθε κόμμα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ζήτησαν οι τράπεζες εγγύηση; Και αν ναι τι είδους εγγυήσεις κατέβαλαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που πήραν από 200 εκατομμύρια ευρώ; Αν όμως οι τραπεζήτες εκείνοι τότε δεν ζήτησαν κάποιες εγγυήσεις πρέπει να πάνε φυλακή και εκείνοι μαζί με τους πολιτικούς των δυο αυτών κομμάτων που εισέπραξαν τα δάνεια. Το θέμα αυτό δεν πρέπει να περάσει έτσι, διότι όπως ειπε κάποτε ο "φωστήρας και φιλοξενούμενος" στη ΝΔ ΄Αδωνις δεν υπάρχει περίπτωση να επιστραφούν αυτά τα υπέρογκα χρηματικλά ποσά στις τράπεζες και ζήτησε την παραγραφή του χρέους αυτού.
Εγώ είμαι σίγουρος ότι εάν η ΝΔ έλθει στην εξουσία το πρώτο που θα πράξει θα είναι η παραγραφή του χρέους των δύο κομμάτων. Οψόμεθα