Το μέγα θέμα και "έγκλημα" στην Ελλάδα για το οποίο κινητοποιήθηκαν εισαγγελείς, ΜΜΕ κτλ.

Κύριοι βουλευτές,
Δεν είναι η υποδούλωση της Ελλάδας.
Ούτε η φορολογική και τραπεζική μεθοδευμένη χρεωκοπία των Ελλήνων για να δημευθεί όταν αποδημήσουν η κτηματική τους περιουσία, λόγω χρεών και μη αποδοχής της κληρονομίας.

Δεν είναι τα τερατώδη έγκληματα, του εφιάλτη ΓΑΠ, του «πατριώτη" Σαμαρά, των ΤσιπροΚαμμένων που εξαπάτησαν των Ελληνισμό ότι θα έσκιζαν τα μνημόνια, των ΤσιπροΚαμμένων και ΟΛΩΝ το 2015 που καταπάτησαν τη θέληση του Ελληνισμού παραβαίνοντας το Σύνταγμα και κάνοντας το ΟΧΙ του Ελληνισμού στα μνημόνια, στην υποδούλωση και στη δήμευση του Εθνικού και ιδιωτικού πλούτου, ΝΑΙ

Δεν είναι ο εκμουσουλμανισμός της Ελλάδας με τα ανοικτά σύνορα.

Δεν είναι το έγκλημα του ξεπουλήματος των τραπεζών για λίγα λεπτά του ευρώ ανά μετοχή ούτε και η θρασύτατη πλέον εγκληματικότητα.

Δεν είναι το ξεπούλημα ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ (ότι άλλο και να λένε ψηφοθηρικά) της Μακεδονίας μας. Ούτε και οι επικείμενες "λύσεις" για την Ελληνική Θράκη, για το Αιγαίο και για την υπό κατοχή Ελληνική Κύπρο.

Το μέγα πρόβλημα για το οποίο κινητοποιήθηκαν εισαγγελείς, ασχολούνται νυχθημερόν όλα τα ΜΜΕ και όλα τα κατοχικά κόμματα, είναι αν ο κ. Πολάκης κατέγραψε ή θυμήθηκε τη συνομιλία του με τον «no problem” αν ξεπουληθούμε στους τούρκους Στουρνάρα.

Τον εικονιζόμενο Στουρνάρα, των αρχών της ΕΕ (φωτογραφία).Το ότι όμως ο κ. Πολάκης έγινε από όλους στόχος όλων και εξιλαστήριο θύμα, δείχνει ότι σε πολλά πρέπει να έχει δίκαιο. Αν και στα πολύ μεγάλα σιωπά και αυτός.

Και για να είμαι ειλικρινής αν επρόκειτο μεταξύ Πολάκη και Στουρνάρα (αλλά και όλων των φωνασκουσών μαριονεττών) να διαλέξω υποχρεωτικά έναν, αυτός δεν θα ήταν ο πολυφίλητος των αρχών της ΕΕ, Στουρνάρας.

Χίλιες φορές Πολάκη ότι και να του καταλογίζεται.

Σε σύγκριση βέβαια με τον Στουρνάρα και τον συρφετό αυτό των κατοχικών μαριονέτων. Που διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλον.

Ευριπίδης Μπίλλης