Αποτεφρώθηκε στο Παρίσι ο Καρλ Λάγκερφελντ000_1DL9W1
protothema.gr--Η αποτέφρωση του Γερμανού σχεδιαστή έγινε στη Ναντέρ,  παρουσία της στενής του συνεργάτιδας και διαδόχου του, Βιρζινί Βιάρ
Σύμφωνα με τις επιθυμίες του, ο σπουδαίος μόδιστρος, Καρλ Λάγκερφελντ, ο  οποίος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη  σε ηλικία 86 ετών, αποτεφρώθηκε σήμερα στη Γαλλία, έγραψε το περιοδικό Closer στον ιστότοπό του.


Η αποτέφρωση του Γερμανού σχεδιαστή έγινε στη Ναντέρ, κοντά στο Παρίσι, παρουσία της στενής του συνεργάτιδας Βιρζινί Βιάρ, που τον διαδέχθηκε στη διεύθυνση σχεδιασμού των κολεξιόν του οίκου Chanel, σύμφωνα με το περιοδικό.

Μια εκπρόσωπος τύπου του οίκου είχε αναφέρει την Τετάρτη στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι οι επιθυμίες του θα «γίνουν σεβαστές».

Ο «Κάιζερ» (ο «αυτοκράτορας» στα γερμανικά) έλεγε με χιούμορ ότι θα προτιμούσε «να πεθάνει» παρά να τον θάψουν κι είχε επαναλάβει πολλές φορές ότι ήθελε να τον αποτεφρώσουν.

Η Choupette και ο Χάντσον θα μοιραστούν την κληρονομιά του;

Όσο για την κληρονομιά του, οι πληροφορίες λένε πως η Choupette θα είναι μία εκ των κληρονόμων της αμύθυτης περιουσίας του σχεδιαστή, καθώς αυτή ήταν η επιθυμία του.

Η Choupette, γάτα Βιρμανίας, ζούσε μαζί με τον σχεδιαστή τα τελευταία χρόνια. Έχει στην υπηρεσία της δύο δικές της υπηρέτριες, έναν σεφ και έναν κομμωτή.

Ζει σε δική της σουίτα με ειδικό ηχοσύστημα και μπάνιο, διαμαντένια συλλογή κοσμημάτων και -φυσικά- διατηρεί δικό της λογαριασμό στο Instagram. Από τις δουλειές της ως μοντέλο, έχει ήδη δική της περιουσία που ανέρχεται περί τα 2,5 εκατομμύρια λίρες.

Εκτός από την αγαπημένη του γάτα, ο Λάγκερφελντ είχε μεγάλη αδυναμία και σε ένα καστανόξανθο παιδί.

Το αξιολάτρευτο μικρό αγόρι, το οποίο συχνά-πυκνά εμφανιζόταν χέρι-χέρι με τον Λάγκερφελντ στις επιδείξεις μόδας του οίκου Chanel είχε νονό τον διάσημο σχεδιαστή μόδας. Όπως επισημαίνει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», ο Λάγκερφελντ είχε μεγάλη αδυναμία στον μικρό Αμερικανό, σαν να τον είχε υιοθετήσει.

Πρόκειται για τον Χάντσον Κρένινγκ, που είναι σήμερα εννέα ετών και πιθανότατα θα είναι αυτός ο κληρονόμος της περιουσίας - εκτός φυσικά από την Choupette.

Σύμφωνα με τους Γάλλους δημοσιογράφους Μπερνάρ Μοντιέλ και Σιρίλ Χανούνα, ο Χάντσον θα είναι ο δεύτερος κληρονόμος του διάσημου μόδιστρου, που όντας ο ίδιος άγαμος και άτεκνος, είχε στρέψει το ενδιαφέρον του στον μικρό Χάντσον, γιο του φίλου του Μπραντ Κρένινγκ.