Δευτέρα, Φεβρουαρίου 25

Βίντεο-Ντοκουμέντο: Όταν αυτό το πράμα που υποδύεται τον πρωθυπουργό, έλεγε ότι οι μετανάστες θα… «ενσωματωθούν» – Οι Έλληνες δεν τον άκουσαν!

Είναι πλέον γνωστό: Ο σημερινός πρωθυπουργός, εφαρμόζει την πολιτική που είχε υποσχεθεί.
Όταν λέμε ότι εφαρμόζει την πολιτική που είχε υποσχεθεί, δεν αναφερόμαστε στον τομέα της οικονομίας. Στα
Εθνικά θέματα όλοι είδαμε τι έγινε (παραχώρηση Ονόματος-Εθνότητας-Γλώσσας στην γειτονική χώρα).
Ο πρωθυπουργός όμως, είχε δώσει ακόμα μια «υπόσχεση»,
την οποία τήρησε. Είχε πει λοιπόν, ότι επί δικής του πρωθυπουργίας, οι μετανάστες θα ενσωματωθούν
στην ελληνική κοινωνία.
Λίγα χρόνια αργότερα, όταν ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας, εφάρμοσε μια χαλαρή μεταναστευτική πολιτική, η οποία θα μπορούσε να ονομαστεί και πολιτική ανοιχτών συνόρων.
Άγνωστος αριθμός μεταναστών, εισήλθε στην χώρα το 2015, το 2016, το 2017, το 2018 και φυσικά το 2019. Φυσικά και πιο πριν υπήρχε αυξημένος αριθμός μεταναστευτικών ροών αλλά ποτέ πριν δεν είδαμε τόσο μεγάλους αριθμούς μεταναστών.


Στην Μόρια για παράδειγμα, παλιότερα δεν υπήρχε πρόβλημα και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην Μόρια, επειδή έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο και όχι για καλό λόγο. Οι μετανάστες στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλο. Οι συμπλοκές είναι σχεδόν καθημερινές και γενικότερα οι συνθήκες δεν είναι καλές.
Διευκρίνιση: Υπάρχουν οικογενειάρχες που αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν. Υπάρχουν γυναίκες και παιδιά που δεν μπορούσαν να παραμείνουν στην χώρα τους για διάφορους λόγους (πόλεμος, πείνα κλπ).
Το μεγάλο θέμα όμως, είναι αυτό: Δεν γνωρίζουμε πόσα εγκληματικά στοιχεία έχουν εισέλθει στην Ελλάδα μέσω των μεταναστευτικών ροών και υπάρχει και ένα ακόμα πολύ σημαντικό θέμα:
Το Δημογραφικό πρόβλημα, μαστίζει την ελληνική κοινωνία. Έρχεται η αντικατάσταση των Ελλήνων;
Δείτε το βίντεο-Ντοκουμέντο:

Ο πρωθυπουργός είχε πει δημόσια τι θα κάνει. Οι Έλληνες τον άκουσαν;
Photo:eurokinissi
el.gr