Τετάρτη, Φεβρουαρίου 20

Πάμε σε εκλογές-θρίλερ

«Στη φυση, τα μεγαλυτερα ζωα τρωνε τα μικροτερα»

Aποκαλύψεις για δάνεια-φωτιά που απειλούν όχι μόνο το πολιτικό αλλά και το μηντιακό καθώς και το χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας

Με αποκαλύψεις για δάνεια-φωτιά που απειλούν όχι μόνο το πολιτικό αλλά και το μηντιακό καθώς και το χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας εγκαινιάζεται βίαια η προεκλογική περίοδος.
Από τον Βασίλη Μπόνιο
Η αίσθηση ότι το σκάνδαλο NOVARTIS είναι κάτι ασήμαντο μπροστά στις αποκαλύψεις για δανεισμούς πολιτικών προσώπων αλλά και επιχειρηματιών που κυοφορούνται ήδη σε δημοσιογραφικά και πολιτικά γραφεία σε μια εποχή που το ζεστό χρήμα γίνεται
όλο και πιο δυσεύρετο θα προκαλέσουν ανήκεστο βλάβη σε οργανισμούς-θεσμούς. Ο σάλος που προκάλεσε ο δανεισμός του Πολάκη είναι ενδεικτικός αυτού που θα ακολουθήσει καθώς οι εκλογικές αναμετρήσεις του 2019 μπορεί και να σημαίνουν το θάνατό σου η ζωή μου για πολιτικά, μηντιακά και επιχειρηματικά συμφέροντα.
Ηδη το γεγονός ότι τα δύο κορυφαία στελέχη της Attica Bank πιάστηκαν στα χέρια είναι ενδεικτικό της ψυχολογικής κατάστασης-κατάρρευσης που βρίσκονται τα πρόσωπα που διοικούν τις τράπεζες κάτω από την πίεση των κόκκινων δανείων, της χρεοκοπίας της χώρας αλλά και των απαιτήσεων των κυβερνητικών στελεχών τα οποία αντιμετωπίζουν τις τράπεζες σαν λάφυρο της εξουσίας τους.
Εάν μάλιστα στην Τράπεζα της Ελλάδος δεν βρισκόταν ο Γιάννης Στουρνάρας αλλά κάποιος Συριζαίος ήδη θα γινόταν πλιάτσικο στις τράπεζες αντίστοιχο με τα πεινασμένα στίφη των Βενεζουελάνων που μπουκάρων κάθε τόσο στα σούπερ μάρκετ.
Η διάθεση των Συριζαίων πειρατών να λεηλατήσουν τις τράπεζες αυξάνεται καθώς κρατάνε σε ομηρία τραπεζίτες που είναι ανοιχτοί στη Δικαιοσύνη και έτοιμοι να δώσουν Γη και Υδωρ για να τη βγάλουν καθαρή.
Το Γη και Υδωρ σημαίνει πάσης φύσεως μυστικά και Ντοκουμέντα από τα έγκατα του εγχώριου χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Το μέγεθος των δανείων που έχουν πρόσωπα όπως ο Κουίκ, η Κουντουρά και πολλοί άλλοι αλλά και ο τρόπος που ο Παύλος Πολάκης πέτυχε να πάρει 300+100 χιλιάδες ευρώ δάνεια με υποθήκη το σπίτι του στα Σφακιά είναι αποκαλυπτικός όταν οι απλοί πολίτες δεν τολμούν να περάσουν ούτε έξω από τις τράπεζες.
Την ίδια στιγμή είναι και σταγόνα στον Ωκεανό συγκριτικά με τα θαλασσοδάνεια που δόθηκαν στη διάρκεια της μεταπολίτευσης αλλά και κάποιες δανειοδοτήσεις-πυρηνικές βόμβες επί εποχής Σύριζα.
Οπως όλα δείχνουν λοιπόν οι Τράπεζες και όχι η NOVARTIS είναι το νέο πεδίο της θανάσιμης μάχης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.
Τα δάνεια που έχουν δωθεί τόσο σε επιχειρηματίες όσο και σε πολιτικά πρόσωπα και συγγενείς τους από το 2012 έως σήμερα θα αποτελέσουν την νέα αλάνα της τελικής αιματηρής σύγκρουσης των δύο κομμάτων που ετοιμάζονται να διεκδικήσουν την εξουσία.
Οσο για τους τραπεζίτες καλά θα κάνουν να ζητήσουν από τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη να τους παραδώσει μαθήματα πολεμικών τεχνών….
Υ.Γ>«Στη φύση, τα μεγαλύτερα ζώα τρώνε τα μικρότερα», δήλωσε πρόσφατα ο πρώην τραπεζίτης της Goldman Sachs και σημερινός υφυπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Jörg Kukies.
Υ.Γ.2>

https://kourdistoportocali.com