Δημήτρης Αλεξόπουλος : «Παλινόρθωση» : το υπερσχέδιο των Ρότσιλντ για την Ευρώπη και τον Κόσμο

Τα τελευταία διακόσια χρόνια περίπου η πασίγνωστη τραπεζική οικογένεια Ρότσιλντ έχει σημαντικό μερίδιο στο σχεδιασμό και την εφαρμογή της νέας παγκόσμιας τάξης.
Εικάζεται ότι αυτή βρίσκεται πίσω από κινήματα,ιδεολογίες και επαναστάσεις επειδή έχει τελικό σκοπό την απόλυτη κυριαρχία και το πρώτο λόγο στη μελλοντική παγκόσμια κυβέρνηση των επικυρίαρχων.

Έτσι φροντίζει να χρηματοδοτεί όλες σχεδόν τις πολιτικές παρατάξεις για να μπορεί απερίσπαστη να κινεί τα νήματα από τα παρασκήνια.
Το σχέδιο για την Ευρώπη και τον Κόσμο
Αφού διέλυσαν τη συμμαχία των κεντρικών δυνάμεων στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο (Γερμανία-Αυστροουγγαρία-Τουρκία) και τη Ρωσία μέσω των μπολσεβίκων. Ισχυροποίησαν τις δυτικές δυνάμεις και εγκαθίδρυσαν την αμερικανική ηγεμονία στον εικοστό αιώνα.
Τα κέρδη τους υπήρξαν ανυπολόγιστα και δεν μπορούν να παρατεθούν σε αυτό το μικρό άρθρο.Ωστόσο νέες πληροφορίες που έρχονται μέσα απο το περιβάλλον της ελίτ μας εισάγουν στο πιο πρόσφατο σχέδιο της οικογένειας για την Ευρωπαϊκη ήπειρο.

Ο Τούρκος σουλτάνος Μεχμέτ ο Ε’ υποδέχεται τον Γερμανό Αυτοκράτορα Βίλχεμ τον Β’ στην Κωνσταντινούπολη
Το σχέδιο ονομάζεται ΠΑΛΙΝΟΡΘΩΣΗ και περιλαμβάνει τα εξής χαρακτηριστικά:
Α) Αντιστροφή της θέσης των ηττημένων του πρώτου παγκοσμίου πολέμου γερμανών και τούρκων οι οποίοι θα γίνουν οι νικητές του μελλοντικού τρίτου παγκοσμίου πολέμου ο οποίος θα είναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

Οι παλαιοί ηττημένοι με το κίτρινο χρώμα θα γίνουν οι μελλοντικοί νικητές
Β) Η Ευρώπη θα διοικείται συγκεντρωτικά απο έναν γερμανό αυτοκράτορα – Κάιζερ και τέσσερις υποτελείς βασιλείς του από κάτω αφού οι παλιές φεουδαρχικές οικογένειες θα επιστρέψουν στην εξουσία μετά τον ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ ΩΣ ΔΩΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ του εξαθλιωμένου λαού.Θα δοθούν πολύ σημαντικα ποσά σε κάθε πολίτη με αντάλλαγμα την ελευθερία του και αυτός θα δεχτεί αυτή τη προϋπόθεση με ανακούφιση.
Γ) Η Ρωσία θα αποκτήσει ξανά Τσάρο και κατά πάσα πιθανότητα αυτός θα είναι ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ο οποίος κατάγεται από τους ρώσους φεουδάρχες της οικογένειας Πουτιάνιν της Αγίας Πετρούπολης.Ο Τσάρος θα ελέγχει την κεντρική Ασία και την Άπω ανατολή.
Δ) Ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας : Ο Ερντογάν δεν έφτιαξε το παλάτι του μόνο για τον ίδιο αλλά και για τον μελλοντικό τούρκο Σουλτάνο που θα έρθει ως «Μεσσίας -Μαχντί» των μουσουλμάνων για να κυβερνάει ολόκληρο τον Ισλαμικό κόσμο.

Ο Πούτιν Τσάρος,ο Ερντογάν Σουλτάνος
Φαινομενικό αποτέλεσμα η Παγκόσμια κυριαρχία
Με τις παραπάνω τέσσερις προυποθέσεις οι Ρότσιλντ θα πετύχουν τον έλεγχο σύμφωνα με τη θεωρία της Γεωπολιτικής,της λεγόμενης ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ (Η “περιοχή της καρδιάς” (Heartland) είναι η κεντρική και πιο σημαντική περιοχή της Ευρασίας, όποιος μάλιστα την κατέχει μπορεί να ελέγξει τον κόσμο.) και σε τελικό στάδιο τον έλεγχο του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΝΗΣΙΟΥ(ΕΥΡΩΠΗ-ΑΣΙΑ-ΑΦΡΙΚΗ) δηλαδή του σημαντικότερου τμήματος του πλανήτη που δίνει τη παγκόσμια κυριαρχία.

Η περιοχή της «Καρδιάς» και το «Παγκόσμιο Νησί»
Πραγματικό αποτέλεσμα η αλλαγή εστίας και η συνέχιση του αιωνίου παιχνιδιού της Δύναμης
Όμως οι Ρότσιλντ δεν σχεδιάζουν με προοπτική δεκαετιών αλλά αιώνων. Δεν τους ενδιαφέρει ποιός θα νικήσει σήμερα ή αύριο, αλλά τους ενδιαφέρει σίγουρα ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ, από κει και πέρα λίγη σημασία έχουν οι παίκτες.Οι Ρότσιλντ είναι σαν μία ποδοσφαιρική ομοσπονδία.Ομάδες έρχονται και φεύγουν παίκτες πολύ περισσότερο,προπονητές,φίλαθλοι,χορηγοί κτλ όλοι κάποια στιγμή θ’αποχωρήσουν,η ομοσπονδία όμως μένει και κερδίζει.
Ας κλείσουμε με το απόφθεγμα – σήμα κατατεθέν των Ρότσιλντ διατυπωμένο από έναν από αυτούς
“Επιτρέψτε μου να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους και δεν με ενδιαφέρει το ποιός γράφει τους νόμους.”
— Mayer Amschel de Rothschild (1818-1874)
Δημήτρης Αλεξόπουλος

 triklopodia.gr