Παρασκευή, Φεβρουαρίου 8

Τα Caprice Παπαδοπούλου κλείνουν τα 40!

Εδώ και 40 χρόνια, τα Caprice Παπαδοπούλου γράφουν τη δική τους, λαχταριστή ιστορία! Μια ιστορία, που από το 1978 ξεκίνησε να “γράφεται” στο εργοστάσιο της Ε.Ι.Παπαδόπουλος στον Βόλο.
Το Caprice έχει αγαπηθεί εδώ και χρόνια από τους Έλληνες, ενώ αποτελεί το κορυφαίο εξαγωγικό προϊόν της εταιρείας «ταξιδεύοντας» σε 53 χώρες σε κάθε γωνιά του πλανήτη,
σημειώνοντας ιδιαίτερη επιτυχία στις ευρωπαϊκές αγορές, αλλά και τις αγορές της Μέσης Ανατολής και Βορείου Αμερικής. Μόνο πέρσι, τα Caprice παρουσίασαν σημαντική διψήφια αύξηση όγκου πωλήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Η επιτυχία των Caprice δεν είναι τυχαία. Το αγαπημένο προϊόν αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της δέσμευσης όλων των ανθρώπων της εταιρείας να υπηρετούν κοινές αξίες και να προσφέρουν κορυφαία προϊόντα σε επίπεδο ποιότητας και γεύσης. Προσηλωμένοι πάντα στο τρίπτυχο που βασίζεται στην υψηλή ποιότητα πρώτων υλών, τη διαρκή ενσωμάτωση καινοτομιών και τον σεβασμό στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των καταναλωτών, η Ε.Ι.Παπαδόπουλος προσφέρει σταθερά το καλύτερο στους καταναλωτές. Επιπλέον, η έντονη διαφημιστική και προωθητική παρουσία των Caprice διαχρονικά, καθώς και ο εμπλουτισμός της γκάμας των προϊόντων με νέες λαχταριστές γεύσεις, όπως συνέβη πρόσφατα με τη νέα γευστική πρόταση Caprice Βανίλια, συμβάλλουν και αυτά με τη σειρά τους στην επιτυχία.
Πρωταρχικός πυλώνας βέβαια όλων, αποτελεί η αφοσίωση, η τεχνογνωσία και ο επαγγελματισμός όλων των εργαζομένων. Στη συμβολή των εργαζομένων στην επιτυχία των Caprice αναφέρθηκε μάλιστα η Διοίκηση της εταιρείας στην πρόσφατη γιορτή των γενεθλίων των Caprice για τα 40 χρόνια στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου στο Βόλο.

 Protothema.gr