Τετάρτη, Φεβρουαρίου 20

Johanna Roussel – Αυτή είναι η εντυπωσιακή ετεροθαλής αδερφή της Αθηνάς Ωνάση (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Untitled
Η οικογένεια Ωνάση είναι θα λέγαμε ένα από τα θέματα που θα κινεί πάντα το ενδιαφέρον και θα διαπνέεται από ένα μυστήριο, γοητευτικό και απρόβλεπτο για το τι άλλο πρόκειται να ανακαλύψουμε για την ταραχώδη ζωή των μελών της οικογένειας των Ελλήνων κροίσων.

Έρωτες, πάθη, κόντρες, τσακωμοί, ασθένειες, αυτοκτονικές τάσεις…η οικογένεια αυτή τα έχει όλα και παρόλη την οικονομική της ευμάρεια, φαίνεται πως είναι πολλά παραπάνω τα προαπαιτούμενα για να κατακτήσει κανείς την ευτυχία. Πλέον, το μέλος που μας απασχολεί περισσότερο δεν είναι άλλο από την Αθηνά Ωνάση.
BBTHLsv.img
Πρόκειται για την μοναδική κληρονόμο της αμύθητης αυτής περιουσίας του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση και είναι κόρη της Χριστίνας Ωνάση και του Thierry Roussel. Η Αθηνά, λοιπόν, βρίσκεται συχνά στο προσκήνιο είτε λόγω του πρόσφατου διαζυγίου της με τον Αλβάρο, είτε για τις φήμες που την θέλουν να πάσχει από νευρική ανορεξία και κατάθλιψη. Οπωσδήποτε πάντως, εκείνη φαίνεται να απεχθάνεται την δημοσιότητα και να την αποφεύγει όσο μπορεί τουλάχιστον.
BBTHNXY.img
Ωστόσο, τα media συχνά απασχολεί και η ετεροθαλής αδερφή της Αθηνάς, η Johanna Roussel, αλλά για διαφορετικούς λόγους. Πρόκειται για την κόρη του πατέρα της Αθηνάς και της συζύγου του μετά τον θάνατο της Χριστίνας Ωνάση, της Marienne Landhage, με την οποία και απέκτησε τρία παιδιά: Eric, Sandrine και Johanna.
Untitled
Η τελευταία είναι θα λέγαμε κάτι σαν την άλλη όψη του νομίσματος της Αθηνάς: Εκκεντρική, με αυτοπεποίθηση και σέξι ταπεραμέντο, πρόκειται για μια νέα κοπέλα που απολαμβάνει να τραβά τα φλας και την προσοχή και να ζει την ζωή της to the fullest!
Οι δυο τους, φαίνεται να διατηρούν καλές σχέσεις, παρόλη την απόμακρη στάση της Αθηνάς γενικότερα απέναντι στην οικογένειά της και την εντελώς διαφορετική τους ιδιοσυγκρασία! Άλλωστε, μεγάλωσαν μαζί στην Ελβετία και θα έχουν σίγουρα πολλές κοινές αναμνήσεις.
DAS
Όσον αφορά την 27χρονη Johanna, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και χαρίζει συχνά τους διαδικτυακούς της φίλους υπέροχες σέξι και αισθησιακές φωτογραφίες! Η αλήθεια είναι πως με αυτές τις αναλογίες δεν χρειάζεται να καταβάλλει και σκληρή προσπάθεια για να τραβήξει τα βλέμματα!
MissBloom