Παρασκευή, Φεβρουαρίου 8

KILLER O ΤΣΙΠΡΑΣ! ΈΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ! ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΛΕΞΗ ΠΑΝΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ». ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ….ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΜΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ…» ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ!

tsip[raskammenos (1)
Συγκλονιστικές στιγμές στη Βουλή!
Βγήκαν τα μαχαίρια!
Τσίπρας: Ήθελες να ρίξεις την κυβέρνηση

Καμμένος: Δεν θα φορούσες στέμμα αν δεν έχυνα αίμα!

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
Την ώρα που ο αρχηγός των ΑΝΕΛ ανεβαίνει στο βήμα, βλέπει ότι ο πρωθυπουργός απουσίαζε από την θέση του.

Λέει λοιπόν «Ελπίζω να μην ισχύουν οι φημες που θέλουν τον πρωθυπουργό να μην παραβρεθεί στη συζήτηση».

Εκείνη στην στιγμή η κάμερα, άρα ήταν σε συνεννόηση με τον σκηνοθέτη του καναλιού της Βουλής, δείχνει τον Αλέξη Τσίπρα χαμογελαστό να μπαίνει μέσα.
Σκληρή επίθεση από Τσίπρας!
«΄Όπως είδατε είμαι εδώ. Όχι για να ακολουθήσω την προσπάθεια που καταβάλλετε. Ομολογώ ότι δεν δύναμαι να παρακολουθήσω την εντατική προσπάθεια να αυτοακυρώσετε ένα σημαντικό κομμάτι της πολιτικής σας ιστορίας. Ακούγοντάς σας όμως… Τέσσερις φορές αναφερθήκατε για γέφυρες, λες και κάποιος σας το ζήτησε. Η πόλις: «Καινούργιους τόπου δε θα βρεις, δε θα βρεις άλλες θάλασσες, η πόλις θα σ’ ακολουθεί. Και σας το αφιερώνω γιατί σε λίγους μήνες αυτό που θα μείνει στην ιστορία είναι τα θετικά που πράξατε. Και σας διαβωεβαιώνω: Θα με ευγνωμονείτε που είδα τον σχεδιασμό σας να ανατρέψετε την κυβέρνηση. Και που απέτρεψα να καταγραφείτε στα κιτάπια της ιστορίας ως ένας νέος Αντώνης Σαμαράς».
Η απάντηση του Καμμένου
Ο Καμμένος πήρε πάλι τον λόγο μετά τις… βόμβες Τσίπρα για να πει: «Τις γέφυρες μου τις γράψατε χθες σε μήνυμα που μου στείλατε στο κινητό μου. Και δεν σας κρύβω ότι αυτό με ενόχλησε περισσότερο από όλα. Θα σας αφιερώσω εγώ όμως.

Απ’ τον Ματρόζο.

Ήταν ένας μεγάλος ναύαρχος της επανάστασης που έδωσε όλη την περιουσία του για τον αγώνα του 1821.

Εδώ στην Αθήνα στο υπουργείο Ναυτικών ήταν υπουργός ο Κανάρης. Του έλεγαν του Ματρόζου να πας στο φίλο σου και βρες τον. Μπαίνει ο Ματρόζος στο καράβι, περνάει από την Ύδρα, φτάνει στο υπουργείο Ναυτικών. Και τότε στην είσοδο του υπουργείου, ρακένδυτος πια ζητά τον Ψαριανό τον υπουργό και του λέει θέλω να σε δω. Του λέει αυτός στην είσοδο δεν μπαίνουν ζητιάνο στο υπουργείο.

Και του απαντά τότε: «Αν οι ζητιάνοι σαν κι εμέ δεν έχυναν το αίμα, καπεταναίοι σαν εσέ δεν θα φορούσαν στέμμα».

Να ‘στε καλά», είπε ο Πάνος Καμμένος και αποχώρησε από την αίθουσα!
Αποσπάσματα από την ομιλία
«Θέατρο του παραλόγου που έχει εξήγηση. Την έδωσε ο Αν. Παπανδρέου το 1995 μετά την Σύνοδο των Καννών. Ο Παπανδρέου άρρωστος, μετά την Σύνοδο των Καννών, αφού μίλησε για το Διευθυντήριο των Βρυξελλώνκαι ότι τον πίεσαν να παραδώσει το όνομα Μακεδονία… :Ασθενής αλλά αγέχωρος είπε επί λέξη: «Στο βωμό των κρίσεων και των συμφερόντων, το λέω ρητά. Δεν θέλω ν’ αποκαλύψω ονόματα για το ποιοι μίλησαν και τι είπαν. Σας λέω όμως ότι εδώ υπάρχει σαφές σχέδιο για τη μηδενοποίηση των εθνικών κυβερνήσεων, οι οποίες δεν θα μπορούν να παίξουν δημοκρατικά αποτελεσματικό ρόλο, αλλά θα υπόκεινται στις κατευθύνσεις που μας δίνει το Διευθυντήριο».

Και τότε αρνήθηκε να υποκύψει και να παραδώσει τον όρο Μακεδονία.
«Τις ΚΟ τις συγκροτεί ο λαός, οι πολίτες, οι πλατείες, οι αγώνες που δίνονται με τους πολιτικούς αρχηγούς και τα κόμματα. Σας τη χαρίζω και η ασφάλειά μου είναι ο ελληνικός λαός. Μου αρκεί το μετερίζι της ελεύθερης φωνής μου. Αλλά είχα δικαίωμα να το έχω ως εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό με ένα κόμμα που συνεργαστήκατε για 4 χρόνια. Η δική μας εκτέλεση δεν σημαίνει πολλά. Για σας απολύτως τίποτα., Δείξατε ότι είστε πολύ ψυχρός εκτελεστής. Αλλά η εκτέλεση της Μακεδονίας σημαίνει πολλά. Και δεν σας απειλώ. Σας λέω ότι τουλάχιστον θα έπρεπε να σέβεστε αρχές και ιδέες από την στιγμή που δεν σέβεστε ανθρώπινες σχέσεις. Μπορεί να ακολουθήσω μετά από 4 χρόνια στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας υπερήφανος, τον δρόμο αυτούς που αποστρατεύσατε. Στο σπίτι μου. Οι άλλοι όμως που ακολουθήσανε όλους εμάς πού θα πάνε; Όλα αυτά τα παιδιά που πιστέψανε σε κυβέρνηση εθνικής συμφιλίωσης τι θα κάνουν;
Δεν παρακαλάμε, δεν κλαψουρίζουμε. Ποτέ δεν παρακάλεσα ανεξάρτητους βουλευτές. Εκείνο που δεν αποδέχομαι είναι εκείνους που με λαϊκή εντολή διαφορετική από αυτή που πήραν, ανταλλάσσουν την ψήφο τους με την υπουργική καρέκλα. Και μάλιστα όχι μόνο οι εκλεγμένοι βουλευτές. Ακόμη και ο αναπληρωτής βουλευτής που θα έπρεπε να περάσει στους ΑΝΕΛ μετά την διαγραφή του κ. Παπαχριστόπουλου, εξαγοράζεται από εσάς με υπουργική καρέκλα! Για να πετύχετε το 151»!
«Εκλέχτηκα πρώτη φορά το 1993 στο Κοινοβούλιο. Σε όλη μου την πολιτική ζωή, με τη ΝΔ, τους ΑΝΕΛ, ό, τι είχα να πω το έλεγα από την Βουλή. Ούτε εκβίασα, ούτε εκβιάστηκε. Έλαχε στο τέλος της κοινοβουλευτικής μου ζωής να εκτελεστώ και να μου κοπεί το δικαίωμα να μιλώ από το βήμα. Αυτό είναι κύριε πρωθυπουργέ ένα έγκλημα που διαπράξατε. Όσον αφορά τον εαυτό μου αναλαμβάνω την ευθύνη. Οι ΑΝΕΛ όμως δεν θα ξεχάσουν. Τι φταίνε τα παιδιά; Τι φταίει η Εύα, ο Αντώνης να πεταχτούν στον δρόμο; Τι φταίνε αυτοί που σας πίστεψαν και ήταν στο Σύνταγμα, στην Κλαυθμώνος, στις επιτυχίες στην Βουλή και σήμερα τους λέτε ότι παίρνετε πόδι. Τους γκρεμίσατε καταργώντας την ΚΟ των ΑΝΕΛ με πραξικοπηματικό τρόπο, στερώντας τους την δυνατότητα να χαρούν τα αποτελέσματα της πορείας μας. Περάσαμε στην εποχή της καρέκλας που είναι ανταλλάξιμη με την ψυχή. Επιβεβαιώνεται μια ταμπέλα που είχε ο Κωνσταντίνος Καραμανκλής στο γραφείο του, του Ηράκλειτου: «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο»
makeleio.gr