Σάββατο, Φεβρουαρίου 9

Τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Θωμάς στη θέση του leadership team της Singular

Ποιος μπορεί να τον σταματήσει; Ποιος μπορεί να σταματήσει τον Αλέξη Τσίπρα; Την ώρα που ο Ελληνας πρωθυπουργός γινόταν δεκτός στο παλάτι του Ερντογάν η ολίγιστη καιροσκόπος Μέρκελ θυμήθηκε ότι ήταν έτοιμη για Grexit και απίδια μάντολες.
Από τον Βασίλη Μπόνιο

Ακόμη και η ολίγιστη Μέρκελ υπέκυψε τελικά στον Τσίπρα και 4 χρόνια τώρα τον στηρίζει με μανία και σε βάρος της ανάγκης για μεταρρύθμιση στο εγχώριο πελατειακό κράτος. Ο μέσος Ελληνας όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης είδε το χειρότερο πρόσωπο της ισχυρής Γερμανίας εξαιτίας της ανεπάρκειας και της αναβλητικότητας της Γερμανίδας Καγκελαρίου. Ετσι 10 χρόνια μετά κι αφού έχουμε υποστεί 3 μνηνόνια το κράτος παραμένει αμεταρρύθμιστο, διαπλεκόμενο, διεφθαρμένο και οι δημόσιοι υπάλληλοι χωρίς αξιολόγηση. Την ίδια στιγμή 200 δις κόκκινα δάνεια απειλούν τις συστημικές τράπεζες. Πως είναι δυνατόν 3 μνημόνια και άπειρες αποστολές των τροικανών στην Ελλάδα να μην έχουν αντιμετωπίσει τα εκρηκτικό πρόβλημα των κόκκινων δανείων;

Τι σόι μνημόνια είναι αυτά που ούτε το κράτος μεταρρύθμισαν ούτε τα κόκκινα δάνεια αντιμετώπισαν; Τι σόι έξοδος στις αγορές είναι αυτή; Κι όμως ο Τσίπρας κατάφερε να πείσει τους εξίσου πεπετζήδες ευρωπαίους να τον εμπιστευθούν με αποτέλεσμα το καραβάνι ή το καρναβάλι να προχωρά ατάραχο προς τις εκλογές.
Και όταν φθάσουμε στη κάλπη ο Μητσοτάκης θα καταφέρει να κερδίσει τον Τσίπρα ή θα την πατήσει όπως ο Μειμαράκης-ο χειρότερος πρόεδρος που είχε ποτέ η ΝΔ μια και παραδόθηκε ολοσχερώς στον Τσίπρα υπεψηφίζοντας το 3ο μνημόνιο.
Η μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας ήταν η υπερψήφιση του μνημονίου που έφερε ο Τσίπρας από το γαλάζιο κοπάδι του Μειμαράκη. Εκλαιγαν τα τίμπερλαντ, έκλαιγαν και τα λακόστ με την ηττοπάθεια του Βαγγέλα. Και να που πλησιάζουμε προς τις εκλογές με τον αστραπόγιαννο Κυριάκο να κάνει λέει εσωτερικό ανασχηματισμό και να δηλώνει ότι δεν είναι κριτήριο για να κάνει κάποιον υπουργό το πόσους σταυρούς θα πάρει.
Πολύ σωστά, να δούμε εάν αυτό θα το τηρήσει ή θα δούμε ξανά μανά υπουργούς τον Βρούτση, τον Κικίλια, τον Σταικούρα και τον Ερρίκο Μπριόλα;
Το θέμα είναι εάν ο Μητσοτάκης θα καταφέρει τελικά να κερδίσει τις εκλογές τώρα μάλιστα που πήρε εκπομπή ο Βαξεβάνης στο OPEN και θα κάνει το μαγαζί της Πειραιώς  καλοκαιρινό. Πόσο εύκολο είναι να νικηθεί ο Τσίπρας;
Την απάντηση στο ερώτημα θα τη μάθουμε το ξημέρωμα της Δευτέρας των εκλογών-ούτε καν το βράδι της Κυριακής.
Λέμε το ξημέρωμα της Δευτέρας καθότι τα μεσάνυχτα της Κυριακής- αν το αποτέλεσμα δεν μας αρέσει- μπορεί ο Αλέξης να αντικαταστήσει το συγκινητικό leadership team της Singular Logic με τον Θωμά και το πρωί να έχουμε τα αποτελέσματα της αρεσκείας μας 32% Σύριζα-28,5% ΝΔ.
Χο, χο, χο.
Γιώργος Κωνσταντόπουλος
Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της SingularLogic, είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, με πολυετή πετυχημένη σταδιοδρομία σε διεθνείς εταιρείες πληροφορικής. Ένας από τους ιδρυτές της εταιρείας Byte Computer και Managing Director της, έχει διατελέσει στέλεχος των IBM και Lotus και έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως Oracle, Microsoft, SAP, Google, Cisco και HP.  Τα τελευταία χρόνια είχε δραστηριότητες στην αγορά πληροφορικής με έδρα το Λονδίνο. Είναι πτυχιούχος BTECH, Electrical Engineering Technology του Ryerson University Toronto, Ontario, Canada, καθώς και του University of Waterloo, Ontario, Canada, σε General Engineering.
Πάρις Δροσινός
Ο Πάρις Δροσινός είναι Executive Vice President του Εταιρικού τομέα των Integrated Services της SingularLogic και διαθέτει πολυετή εμπειρία στους τομείς της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών. Υπήρξε ένας από τους βασικούς μετόχους και ιδρυτές της Εταιρείας Space Hellas ΑΕ, στην οποία και διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος για δέκα έξη χρόνια.  Σπούδασε μηχανικός στη Σχολή Electronic Engineering του Πανεπιστημίου Brighton της Αγγλίας, απ’ όπου και αποφοίτησε με διάκριση στους τομείς των Τηλεπικοινωνιών και των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, ενώ έχει φοιτήσει και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Γιάννης Θεοδωρόπουλος
Ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος είναι Executive Vice President του εταιρικού τομέα Software Technologies της SingularLogic. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, από τα τέλη της δεκαετίας του ’80, στην αγορά των Τεχνολογιών Πληροφορικής Επικοινωνιών. Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος των εταιρειών Computer Project, Sitec, SingularLogic Business Services και Σύμβουλος Διοίκησης στις εταιρείες Singular Software, Ideal Group και SingularLogic Group.  Εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής Ελλάδας (ΣΕΠΕ) επί είκοσι έτη (1995-2015), κατείχε τη θέση του Α’ Εκτελεστικού Αντιπροέδρου του ΣΕΠΕ επί δώδεκα έτη (2003-2015), υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της “Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.” (2004-2005), καθώς και μέλος Εθνικών Συμβουλίων και Επιτροπών με αντικείμενο τη διαμόρφωση της Εθνικής στρατηγικής για τις Τεχνολογίες Πληροφορικής Επικοινωνιών (2000-2013).  Ο Γιάννης είναι ιδρυτής και CEO της SenseOne Technologies, η οποία αποτελεί μέλος του Ομίλου SingularLogic από το 2016. Είναι απόφοιτος Φυσικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εξειδικεύτηκε σε θέματα Ανάλυσης και Προγραμματισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο Control Data Institute, στο οποίο διετέλεσε Καθηγητής την περίοδο 1984 -1989.
Θεοδώρα Μπενετάτου
Η Θεοδώρα Μπενετάτου, Γενική Οικονομική Διευθύντρια της SingularLogic, διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές θέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.  Πριν την ένταξη της στην SingularLogic, τον Ιανουάριο του 2018 , διετέλεσε για μία δεκαετία Head of Planning & Control στον όμιλο Marfin Investment Group, όπου κατείχε επιτελικές θέσεις στις θυγατρικές του ομίλου: μέλος του διοικητικού συμβουλίου/αντιπρόεδρος της Skyserv Ηandling (2013-2015) και μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Sunce Koncern dd Κροατίας (2011-2017).  Έχει σημαντική εμπειρία στους κλάδους υγείας, μεταφορών, real estate, τροφίμων και τουρισμού και έχει εργασθεί για περισσότερο από 10 χρόνια στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας ως Reporting & Control Manager (Wind Hellas, 1996-2007).  Η Θεοδώρα, είναι κάτοχος πτυχίου Δημόσιας διοίκησης από το Πάντειο Πανεπιστήμιο με εξειδίκευση στην Δημόσια Οικονομική και MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι μέλος του Οικονομικού Eπιμελητηρίου Ελλάδος και κατέχει άδεια λογιστή Α’ τάξης και επαγγελματική πιστοποίηση διεθνών λογιστικών προτύπων από το ACCA.


  
kourdistoportocali.com