Παρασκευή, Φεβρουαρίου 22

«ΕΙΣΑΙ Π@ΥΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ». ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ. ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ MAKELEIO.GR- ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ.

kolonaki 1
makeleio.gr
Πάγωσαν στο Κολωνάκι περαστικοί και θαμώνες! Ένας πρώην και ένας νυν βουλευτής πιάστηκαν στα χέρια. Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και υιός του άλλοτε πανίσχυρου εκδότη Σταύρου Ψυχάρη, Ανδρέας Ψυχάρης παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον ανεξάρτητο Βουλευτή Δημήτρη Καμμένο. Ακούστηκαν εκφράσεις πεζοδρομίου από το στόμα του Ανδρέα Ψυχάρη όπως «Είσαι
πο@στης και λαμόγιο»

kolonaki
Ο Δημήτρης Καμμένος μιλώντας σε συντάκτη του makeleio.gr ανέφερε «ο Ανδρέας Ψυχάρης στα καλά καθούμενα σηκώθηκε από άλλο τραπέζι και ήρθε πάνω από το κεφάλι μου. Έχεις καταστρέψει την οικογένεια μου άρχιζε να μου φωνάζει. Έχεις μάθει διαφορετικά και οι εποχές αυτές έχουν περάσει του απάντησα εγώ» υπογράμμισε ο κ. Καμμένος.
Όπως επιβεβαιώνουν στο makeleio.gr αυτόπτες μάρτυρες ο πρώην Βουλευτής της ΝΔ ήταν σε έξαλλη κατάσταση.
Ο Δημήτρης Καμμένος ως βουλευτής της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων αλλά και των μέσων ενημέρωσης, δεν την είχε χαρίσει σε κανέναν πολύ δε στους εκπροσώπους της οικογένειας Ψυχάρη για τα Θαλασσοδάνεια που έχουν λάβει όπως ο ίδιος ο Παναγιώτης Ψυχάρης παραδέχτηκε ότι «έπαιρνε δάνεια με εγγύηση αέρα».
Όταν σήμερα το μεσημέρι ο Ανδρέας Ψυχάρης άρχιζε να τον καθυβρίζει με χαρακτηρισμούς «Είσαι πο@στης και λαμόγιο», ο Δημήτρης Καμμένος του απαντούσε «Αέρα αέρα» προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερο εκνευρισμό τον μικρό Ψυχάρη.
Στην προσπάθεια μας να επικοινωνήσουμε με τον Ανδρέα Ψυχάρη, κάτι το οποίο δεν κατέστη εφικτό , από συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας Ψυχάρη, μας έφτασε η πληροφορία ότι τα αδέρφια Ψυχάρη διατηρούν κάκιστες σχέσεις με τον πάτερα τους ενώ του έχουν κλείσει και τη οικονομική κάνουλα, κοινώς ο άλλοτε πανίσχυρος εκδότης ζει στην ψάθα.. Αλήθεια όλα αυτά τα εκατομμύριά της οικογένειας ποιος τα έχει σήμερα; O πατέρας Σταύρος δεν τα έχει.
 makeleio.gr