Σάββατο, Μαρτίου 23

Η "ΜΠΑΖΑ" ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΗ ΜΕ 15 ΤΡΙΣ!!! ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ ... ΔΟΓΜΑ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΙΣ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...



Γιωργος Αδαλης
8/3/2011 ---> «Αποκάλυψη ΤΩΡΑ» : Από το «Μάλτα Γιοκ» στο «Καστελόριζο Γιοκ» !!!
Η "ΜΠΑΖΑ" ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΗ ΜΕ 15 ΤΡΙΣ!!! ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ ... ΔΟΓΜΑ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΙΣ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...
---
Στις 8 Μαρτίου του 2011, είχα δημοσιεύσει στους θρυλικούς AegeanTimes ένα άρθρο-παρέμβαση προς το Υπ.Εξ. γιατί δύο μέρες πριν, η «αλεπού» ο Αχμέτ Νταβούτογλου, είχε δώσει μια συνέντευξη στην «Καθημερινή» εν όψει της επίσκεψής του τότε στην Ελλάδα. Διαβάζοντάς την, οι Επιτελείς του Υπ.Εξ, πίστεψαν αρχικά ότι κάνει «επίθεση φιλίας»,
μιας κι ο Νταβούτογλου είχε πει τότε μια φράση που ακούστηκε για πρώτη φορά από Τούρκο:
«Δεν είπαμε ποτέ ότι το Καστελόριζο είναι Τουρκικό. Ελληνικό νησί είναι. Αλλά το νησί αυτό, δεν βρίσκεται στην θάλασσα του Αιγαίου αλλά σε μια άλλη θάλασσα στη Μεσόγειο»!!!
Επρόκειτο -τότε- για μια τεράστια μεταστροφή της Τουρκίας, η οποία αρχικά είχε μεταφραστεί λάθος από τους Έλληνες πολιτικούς. Με το άρθρο μου, το οποίο αναδημοσιεύτηκε από ΟΛΑ τα Ελληνικά sites της εποχής εκείνης, εξηγούσα ότι η αλλαγή αυτή ουσιαστικά, επρόκειτο για μια νομική μανούβρα της Τουρκίας, η οποία στόχο είχε να κλέψει την ΑΟΖ από την Ελλάδα και να μην ενωθεί η δική μας ΑΟΖ με αυτή της Κύπρου και της Αιγύπτου.
Το άρθρο μου τότε είχε προκαλέσει σάλο στη χώρα, διότι πριν το δημοσιεύσω όλοι μιλούσαν για … «περιστέρια της ειρήνης» που ήρθαν από την Τουρκία. Το άρθρο μου ξεμπρόστιαζε τους Τούρκους και προκάλεσε μεγάλο προβληματισμό στη χώρα.
Όπως βλέπετε λοιπόν, την νομικίστικη αυτή «μανούβρα», την υιοθετεί απόλυτα ο Σύριζας, λες και δεν πρόκειται για Ελληνικό κόμμα αλλα για … θυγατρική του Ερντογάν!
Προσωπικά, αυτό που κάνει σήμερα ο Σύριζα, το θεωρώ ως την μεγαλύτερη ξετσιπωσιά που είδε ποτέ ο πλανήτης από τότε που ... εφευρέθηκε η πολιτική. Ξετσιπωσιά η οποία όμως έχει ποινικές προεκτάσεις. Βλέπετε, η φράση αυτή του βουλευτή του σύριζα, υποκρύπτει από κάτω, μια ... υπόθεση , η οποία αθροιζόμενη, ισοδυναμεί με 15 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ μαυρου χρυσού, φυσικού αερίου και αλιευμάτων!
Κάποιοι τα έχουν πάρει χοντρά! Θα τους βρούμε, ο κόσμος να χαλάσει και θα τους οδηγήσουμε στις αίθουσες των δικαστηρίων!!!
ΥΓ.
Διαβάστε μερικά από τα εκατοντάδες sites που είχαν αναδημοσιεύσει τότε, το άρθρο μου στους AegeanTimes για το Καστελόριζο που είχε τίτλο : «Αποκάλυψη ΤΩΡΑ» : Από το «Μάλτα Γιοκ» στο «Καστελόριζο Γιοκ»
1. Iνφογνώμων-Καλεντερίδης: http://infognomonpolitics.blogspot.com/…/03/blog-post_922.h…
2. Ελλάδα Σήμερα:
https://elladasimera.blogspot.com/2011/…/blog-post_7506.html
3. Στοχασμός - Πολιτική:
https://stoxasmos-politikh.blogspot.com/…/blog-post_4142.ht…
4. Ελεύθερη Ζώνη-Σοφία Βούλτεψη:
http://www.elzoni.gr/html/ent/363/ent.7363.asp

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται