Παρασκευή, Μαρτίου 1

Βιβιέν ντε Μιράντα Νέτο: Η κόρη του Αλβάρο, την οποία μεγάλωσε η Αθηνά Ωνάση, έγινε 19 [εικόνες]

ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑ 8 ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ
Η Βιβιέν ντε Μιράντα Νέτο(Φωτογραφία: Instagram)

Η Βιβιέν ντε Μιράντα Νέτο(Φωτογραφία: Instagram

Η κόρη του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, Βίβιαν, μεγάλωσε και είναι πια μια ενήλικη κοπέλα.
Η Βιβιάν μεγάλωσε μαζί με την Αθήνα Ωνάση, καθώς μετά τον γάμο της «χρυσής» κληρονόμου με τον Ντόντα, πήραν την κηδεμονία της από την μητέρα της Σιμπέλ Ντόρσα.
Η 19χρονη Βιβιάν δεν θα μπορούσε να μην λατρεύει την ιππασία και έχει κερδίσει δεκάδες διακρίσεις.



Αν και δεν το συνηθίζει, ο Αλβάρο μοιράστηκε φωτογραφίες στο Instagram του.



Σε μια σπάνια συνέντευξή του ο Ντόντα είχε μιλήσει για την κόρη του και την απώλεια της μητέρας της: «Η Βιβιάν ξεπέρασε την απώλεια της μητέρας της χάρη στην Αθηνά. Είναι πολύ καλά πλέον περιβάλλεται από αγάπη και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Πρόκειται για μια ευλογημένη σχέση που στηρίζεται στην αγάπη, την κατανόηση και την απόλυτη αρμονία».
Η Βιβιάν έχασε τη μητέρα της, Σιμπέλ, το 2011, όταν έβαλε τέρμα στη ζωή της πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της. Πίσω της άφησε ένα γράμμα στο οποίο εξηγούσε ότι δεν άντεχε την απώλεια του αγαπημένου της Τζιλμπέρτο Σκάρπα (αυτοκτόνησε τον ίδιο χρόνο πριν τον γάμο τους), ενώ προειδοποίησε την Αθήνα Ωνάση για τον Ντόντα.
«Μια μέρα όταν ο Θεός σας συγχωρέσει εσένα και την Αθηνά, γι’ αυτό που έκανες σε εμένα και το παιδί, τότε θα νιώσεις καλύτερα. Λυπάμαι Αθηνά, δεν πρόκειται ποτέ να γνωρίσεις την αληθινή αγάπη.
Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να διαχειριστώ τον θάνατο. Αγωνίστηκα όσο μπορούσα. Συγχωρήστε την μαμά, αλλά η μοναξιά είναι μια τρομερή φυλακή... Ένιωθα κλειδωμένη, είμαι κουρασμένη. Λυπάμαι, αλλά η απουσία του με πονά», αναφέρει.
Σε άλλο σημείο η Σιμπέλ γράφει: «Βιβιάν θα συναντηθούμε σε άλλες ζωές, δε σε εγκατέλειψα. Ο πατέρας σου έδωσε 1 εκατομμύριο δολάρια για να σε πάρουν από εμένα, δεν είχα διέξοδο».
«Προσπάθησα, αλλά ο πόνος είναι κόλαση... Πιστεύω ότι ο Θεός γνωρίζει ποιος πεθαίνει για την αγάπη. Δεν έχω εμμονές, γνωρίζω τι πάω να κάνω. Η ζωή μου έγινε ένα ψέμα κι εσείς ξέρετε την αλήθεια», σημειώνει μεταξύ άλλων.