Τρίτη, Μαρτίου 5

Η Σίντι Κρόφορντ γδύνεται στα 53 της -Γιορτάζω αυτό που είμαι σήμερα-(φώτο)

Η ομορφιά δεν έχει ηλικία και αυτό φαίνεται να το γνωρίζει καλά η Σίντι Κρόφορντ. "Σε ποια ηλικία το γυμνό δεν θεωρείται όμορφο;" αναρωτιέται το

διάσημο μοντέλο που έγραψε ιστορία στις πασαρέλες των πιο διάσημων οίκων του κόσμου.

Η Σίντι Κρόφορντ έκανε μεγάλη φωτογράφιση και συνέντευξη για το περιοδικόNet-a-porter ενώ πρόσφατα φωτογραφήθηκε γυμνή για το νέο βιβλίο του διάσημου φωτογράφου Ράσελ Τζέμις, με τίτλο «Angels».












"Στα 20 σκεφτόμουν ότι θα έκανα μόντελινγκ για πέντε χρόνια. Μετά θα γυρνούσα στο σχολείο και θα έκανα μια κανονική δουλειά. Στα 25 σκεφτόμουν ότι μπορεί να διαρκέσει άλλα πέντε χρόνια. Στα 30 ήτανακριβώς το ίδιο"
. δήλωσε η Σίντι Κρόφορντ








«Μέρος της απόφασης που με οδήγησε να το κάνω αυτό ήταν ότι σκέφτηκα: ‘Σε ποια ηλικία το να ποζάρεις γυμνή δεν είναι πλέον όμορφο; Υπάρχει ημερομηνία λήξης για εμάς;» δήλωσε στο PorterEdit. «Δεν φαίνομαι το ίδιο όπως στα 20, τα 30 ή ακόμα και τα 40. Αν φροντίζουμε όμως τον εαυτό μας, γιατί όχι;».

«Τριγυρνάω στην παραλία με στρινγκ; Όχι. Αλλά υπάρχει ένα μέρος όπου θέλω να αισθάνομαι όμορφα όταν είμαι γυμνή, στην ιδιωτική μου ζωή, με τον σύζυγό του (Ράντε Γκέρμπερ)», λέει ακόμα η Κρόφορντ, που είναι και μητέρα της Κάια Γκέρμπερ, η οποία είναι ένα από τα σούπερ μόντελς της εποχής.

«Κοιτάζω μερικά από τα παλιά μου εξώφυλλα στο Playboy και σκέφτομαι: Γιατί δεν κυκλοφορούσα γυμνή συνέχεια; Δεν θα ξαναγίνω νέα. Γι’ αυτό και θέλω να γιορτάσω αυτό που είμαι σήμερα», δήλωσε η ίδια για την τελευταία της δουλειά. 



epixirimatias.gr