Τρίτη, Μαρτίου 26

Χάρις Αλεξίου για Μυρσίνη Λοΐζου: Δεν είχε πάρει είδηση ότι 5.5 χρόνια λάμβανε σύνταξη που δεν δικαιούνταν!

myrsini_main01

protothema.gr

Το «Πρώτο ΘΕΜΑ», που βρίσκεται και σήμερα στα περίπτερα, αποκαλύπτει τι είπε η τραγουδίστρια στο δικαστήριο, το οποίο καταδίκασε τη Μυρσίνη Λοΐζου σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή, επειδή έπαιρνε για 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε το 2017 η Μυρσίνη Λοΐζου επειδή εισέπραττε παρανόμως επί 69 μήνες τη σύνταξη της μητέρας της που είχε πεθάνει, μια αποκάλυψη από το Πρώτο ΘΕΜΑ που βρίσκεται και σήμερα στα περίπτερα η οποία και εξώθησε την υποψήφια ευρωβολευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε παραίτηση με ψέματα και χωρίς καμία συγγνώμη.

Ως μάρτυρας υπεράσπισης της Μυρσίνης Λοΐζου που «ξέχασε» να δηλώσει τον θάνατο της μητέρας της και εισέπραξε παράνομα 52.000 ευρώ βρέθηκε η Χαρούλα Αλεξίου.

Στην κατάθεσή της η Χαρούλα Αλεξίου είπε, μεταξύ άλλων, στο δικαστήριο ότι η κατηγορούμενη δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με τα οικονομικά και δεν είχε πάρει είδηση ότι λάμβανε σύνταξη που δεν δικαιούταν.

Μέχρι σήμερα, η κυρία Λοΐζου δεν έχει πληρώσει τίποτα και με τις προσαυξήσεις, χρωστά το συνολικό ποσό των 94.000 ευρώ ενώ τον Μάιο του 2019 η κυρία Λοΐζου δικάζεται και πάλι για φορολογικά αδικήματα.

Δείτε το απόσπασμα από την κατάθεση της Χαρύλας Αλεξίου στο Εφετείο για την Μυρσίνη Λοΐζου που εισέπραττε παρανόμως επίε 69 μήνες τη σύνταξη των 700 ευρώ που είχε απονεμηθεί από το Δημόσιο στην αποβιώσασα μητέρα της.







eggrafo01