Τετάρτη, Μαρτίου 6

Ο Τσίπρας συλλαμβάνει πολίτες χωρίς καμία δικαιολογία, προβαίνει σε προληπτικές συλλήψεις.

Ο Τσίπρας συλλαμβάνει πολίτες χωρίς καμία δικαιολογία, προβαίνει σε προληπτικές συλλήψεις. Δίνει εντολές όπως γινόταν επί 21η Απριλίου, επί Ανδριτσόπουλου, ειδικά στο χώρο της Μακεδονίας. Οι πολίτες όπως καταγγέλλεται προσάγονται σε Α.Τ και εκεί κρατούνται μέχρι να τελειώσουν οι ομιλίες Συριζαίων υπουργών. Ο Τσίπρας έχει απέναντι του όλο το λαό.
Όταν ανεβαίνουν ψηλά στο Βορρά σηκώνεται η γη όρθια. Τους «ξερνάει» η Μακεδονική γη. Έδιωξαν 5 από την κρατική ασφάλεια της Δράμας που είχαν υπηρετήσει στην ΕΥΠ. Τοποθετούν δικούς τους για να μαθαίνουν κινήσεις της αντιπολίτευσης. Ξήλωσαν το τμήμα γιατί έπρεπε να βάλουν δικούς τους. Ετοιμάζουν νοθεία, αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος. Δεν τους ενδιαφέρει αν θα βγει ο Μητσοτάκης. Τους ενδιαφέρει να βγει μη αυτοδύναμος να είναι κοντά, να ελέγχεται να τον υποχρεώσουν να πάει πάλι σε εκλογές. Οι Σκοπιανοί βλέπουν τον Τσίπρα ως υπάλληλο του Σόρος που τους άνοιξε την μεγάλη κερκόπορτα.
Ο Δημητρόφ απέφυγε να μιλήσει για την Μακεδονική μειονότητα. Μας περνάνε οι μειοδότες για ηλίθιους. Οι Σκοπιανοί θέλουν αναγνώριση της Μακεδονικής μειονότητας και μετά διευθέτηση των συνόρων, αφού ο Τσίπρας έχει αναγνωρίσει Μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα. Φαίνεται πως έχει υποσχεθεί στους Τούρκους συμφωνία των Πρεσπών, συνταγή συνδιαχείρησης. Μιλάνε ενώπιον προσκεκλημένων Τούρκων Υπουργών για έντιμο συμβιβασμό. Οι Γερμανοί θέλουν να μπαλανσάρουν τα ποσοστά της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Όλοι ξέρουν τι ρόλο παίζει ο Τσίπρας και νομίζει ότι θα τον ακολουθήσουν κόκκινοι, βυσσινί, πράσινοι, σοσιαλιστές, ημισοσιαλιστές, δεξιοί και φυσικά απριλιανοί. Είναι ανεπιθύμητοι παντού, τους χλευάζουν, δεν τους θέλουν ούτε στην ομογένεια. Επιθυμεί η ψήφος των ομογενών να δίνει μόνο 3 βουλευτικές έδρες. Οι κυβερνητικοί είναι ανεπιθύμητοι, καταραμένοι, αφορισμένοι από το έθνος. Ούτε στην επέτειο για την γενοκτονία των Ποντίων δεν θα τους αφήσουν να πάνε, που ετοιμάζουν μεγάλες εκδηλώσεις και στην Αμερική και στην Μασαχουσέτη. Δεν υπάρχουν δεξιά και αριστερά κόμματα οι Γερμανοί μας έχουν κάνει προτεκτοράτο.
Ο Σόρος ελέγχει και το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ. Από εδώ ο μεγάλος απατεώνας από εκεί η φιλοσοφία της αγίας οικογένειας. Η φιλοσοφία της ΝΔ είναι η εξαφάνιση των δημοσίων υπαλλήλων, των συμβασιούχων, η περικοπή των συντάξεων, η απόλυτη κυριαρχία στον ιδιωτικό τομέα. Είναι απολύτως ελεγχόμενος από τους Γερμανούς, από το Open Society και το ίδρυμα Σόρος. Μόνο για το 2019 ανεστάλη η μείωση των συντάξεων, η μείωση του αφορολόγητου, οι πλειστηριασμοί μέχρι τις εκλογές. Είμαστε εγκλωβισμένοι σε δύο μνημονιακά κόμματα. Το μνημόνιο και το χρέος ανέβηκε αγγίξει τα 358 δις, άλλοι λένε έχουν περάσει τα 360 δις. Έχετε δει κάποια χώρα να έχει ενεχυριάσει τα αρχαία της; Ο Τσίπρας ατίμωσε όλες τις αξίες της Αριστεράς από την άλλη η δεξιά είναι μπασταρδεμένη, έχει μέσα της τη μαριονέτα, τη χειραγώγηση. H παλιά κεντροδεξιά που γνώρισα εγώ δεν υπάρχει πια, είναι άλλο πράγμα σήμερα, έβαζε μπροστά τον χριστιανισμό, θέλει σφαγές όπως έφερε σφαγές και ο Τσίπρας. Ο Μητσοτάκης είναι λιποβαρής, είναι ψυχρός και κυνικός. Δεν είχε κανένα λόγο να διώξει τις καθαρίστριες από το Υπουργείο για να δείξει υποταγή. Δεν έχει λόγο να λέει ότι θα σεβαστεί τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο Τσίπρας θα έπρεπε να είναι μονοψήφιος αλλά είναι διψήφιος. Φροντίζουν οι Γερμανοί με διάφορα κανάλια να τον φέρουν κοντά στη ΝΔ. Θα έπρεπε να έχει απορριφθεί πλήρως.
Aπό την εκπομπή μου, «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 Fm.
https://www.crashonline.gr/…/g-tragkas-oi-kindynoi-notheia…/