Πέμπτη, Μαρτίου 28

Γ. Τράγκας: «Έχουν εντάξει την πατρίδα μας σε ένα σχέδιο διαμελισμού – Όλα περνάνε από την έγκριση των Γερμανών»



Ο Γιώργος Τράγκας μέσα από την εκπομπή του «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 Fm,  εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση.
Συγκεκριμένα είπε: «Δεν αποκλείεται να πάμε σε εθνικές εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές, μπορεί να αιφνιδιάσει, ο Τσίπρας. Ο Μητσοτάκης προηγείται γύρω στις 10-11 μονάδες λόγω εγκλημάτων του Τσίπρα. Αν και μη αρεστός προηγείται καθαρά. Όλα περνάνε από την έγκριση
των Γερμανών. Όλα τα παλιά τζάκια της Αθήνας είναι με τον Απριλιανό κλώνο. Η οικογένεια Κόκκαλη τάχθηκε υπέρ του Τσίπρα. Πάντα ήταν απέναντι στην οικογένεια Μητσοτάκη. Επαναδραστηριοποιείται πολιτικά ο Κόκκαλης. Ανθέλληνες, προδότες, έχουν εντάξει την πατρίδα σε ένα σχέδιο διαμελισμού. Ο Τσίπρας πρέπει να φύγει, είναι «βουβωνική πανώλη». Διαλύεται το έθνος, η φυλή από τις δυνάμεις κατοχής. Σοβαροί πολιτικοί που σέβονται τον κόσμο δεν εξαπατούν, δεν λένε άλλα την Δευτέρα το πρωί και άλλα το απόγευμα. Μου θυμίζουν την κυβέρνηση Ανδριτσόπουλου. Κυρίες και κύριοι αν δεν θέλετε τα σύνορα μας στη Λάρισα, πιστέψτε με πρέπει να συντρίψουμε την πολιτική χολέρα, θα δούμε τι θα κάνουμε με τον Κυριάκο».


Και στη συνέχεια ο δημοσιογράφος πρόσθεσε: «Οι Τούρκοι βαφτίζουν τουρκικά όλα τα ελληνικά νησιά. Λένε ότι οι εντάσεις και οι κρίσεις βοηθάνε την εκάστοτε κυβέρνηση. Παίζει να είναι μία σικέ κρίση. Ο Ζάεφ από την άλλη λέει: «Η Βόρεια Μακεδονία ήταν επιλογή μας. Άνω δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο. Ήταν σημαντικό να παραμείνει η Μακεδονία στο όνομα».
Τέλος ο Γ. Τράγκας ανέφερε: «Στο crash που κυκλοφορεί την Παρασκευή θα διαβάσετε:
  • Αναφορές για το σλάλομ των εταιριών του Σόρος, ποιος πότε και γιατί; Υπολείψεις δεν θίγουμε, το ψηφιδωτό φέρνουμε στο φως.
  • Συνέντευξη με Κώστα Μπακογιάννη που λέει: «Δεν ξέρω τι θα κάνω αν ανταμώσω τον Κουφοντίνα».
  • Από πού κρατάει η σκούφια του πρωθυπουργού μας; Όλα τα αναλυτικά ρεπορτάζ έρχονται στο φως».
 crashonline.gr