ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΣΑ ΖΩΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ

Σύλληψη κτηνοτρόφου στην Μόρια- Πυροβόλησε στον αέρα για να φύγουν οι μετανάστες από το χωράφι του
28071154_2066386253379463_4606916881418805781_o
Κτηνοτρόφος στη Μόρια πυροβόλησε για εκφοβισμό στον αέρα!
Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης, οδηγήθηκε το μεσημέρι 56χρονος κτηνοτρόφο. Σήμερα το πρωί πυροβόλησε για 2η φορά μέσα σε ένα χρόνο με κυνηγητικό όπλο στον αέρα, προκειμένου να φύγουν μετανάστες από την ιδιοκτησία του κοντά στο Κέντρο
Υποδοχής και Ταυτοποίησης. Όπως υποστηρίζει, είχαν πάει για να του σφάξουν ζώα.
Αξίζει να τονίσουμε, ότι αυτή είναι η 2η σύλληψη του κτηνοτρόφο μέσα σε 1 χρόνο. Η πρώτη, είχε γίνει τον Φεβρουαρίου του 2018 για τον ίδιο λόγο, και τότε ο εισαγγελέας τον παρέπεμψε να δικαστεί τον Απρίλιο του 2019.
Ο 56χρονος, Σ.Κ., πηγαίνοντας το πρωί στο χωράφι του εντόπισε μέσα σε αυτό μετανάστες να σφάζουν, όπως αναφέρει ο ίδιος, πρόβατα. Εκείνος; προκειμένου να τους απομακρύνει, πυροβόλησε με την κυνηγετική καραμπίνα στον αέρα, και οι μετανάστες εξαφανίστηκαν.
Μετά από λίγο, στο σημείο έφτασε η αστυνομία, καθώς τους είχε γίνει καταγγελία από τους ίδιους τους μετανάστες για τους πυροβολισμούς, όπου και συνέλαβαν για 2η φορά τον 56χρονο κτηνοτρόφο. Η κινητοποίηση της αστυνομίας έγιναν, αφού οι μετανάστες υπέδειξαν τα φυσίγγια στις αστυνομικές αρχές.
Έξω από το δικαστήριο της Μυτιλήνης, από νωρίς το πρωί είχαν συγκεντρωθεί κάτοικοι της Μόριας, διαδηλώνοντας υπέρ του κατηγορούμενου και δηλώνοντας την πλήρη αντίθεση τους. Στις δηλώσεις εκπροσώπων τους, τάχθηκαν υπέρ του συγχωριανού τους και έκαναν λόγο για τους χωρίς περιορισμούς λειτουργία του καταυλισμού.
πηγή:lesvospost.com