Σάββατο, Μαρτίου 2

Αλωνίζουν ανενόχλητοι οι κακοποιοί στο Μενίδι

Απανωτά τα κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών στο Μενίδι ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στη περιοχή των Αχαρνών.

Οι κακοποιοί είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι, οπλοφορούν και είναι ικανοί για όλα. Σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιούν σωματική βία σε όποιον βρεθεί μπροστά τους και δεν διστάζουν
να τον ξυλοφορτώσουν άσχημα για να πάρουν αυτό που θέλουν. Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς.

Οι ιδιοκτήτες των εργοστασίων και των εταιρειών έχουν αναστατωθεί και ζητούν μεγαλύτερη αστυνόμευση γιατί η κατάσταση έχει γίνει δραματική και φοβούνται ακόμα και για την ζωή τους.

Σήμερα ξημερώματα παρασκευής 1/3/2019 πέντε οπλισμένοι κουκουλοφόροι εισέβαλλαν σε πολύ γνωστή εταιρεία εμφιαλώσεως νερού και αφού ακινητοποίησαν τον φύλακα και εργαζόμενο της εταιρείας, με αρκετή βία και με το όπλο στον κρόταφο τον ανάγκασαν να ανοίξει τα γραφεία της εταιρίας και άρχισαν να ψάχνουν για να βρουν χρήματα. Όταν είδαν ότι δεν υπήρχαν χρήματα στην εταιρία άρχισαν να χτυπούν τον υπάλληλο της εταιρίας με μίσος και μετά τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά από λίγη ώρα άλλοι κακοποιοί προσπάθησαν να διαρρήξουν άλλη εταιρία στην περιοχή του Μενιδίου και όταν είδαν ότι δεν μπορούν να ανοίξουν την κεντρική πόρτα έφεραν μεγάλο φορτηγό και την γκρέμισαν με ιδιαίτερο μένος. Στη συνέχεια μπήκαν στην εταιρία αλλά και σε αυτή τη περίπτωση δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα.