Κυριακή, Μαρτίου 17

Έλληνες στρατηγοί πήγαν στα Σκόπια!

Όπως μετέδωσε το σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων MIA, Έλληνες στρατηγοί επισκέφτηκαν την Παρασκευή τα Σκόπια!
Η ελληνική αντιπροσωπεία συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του σκοπιανού υπουργείου Άμυνας με επικεφαλής τον συνταγματάρχη Ζόραν Σεκούλοφσκι. Σύμφωνα με το MIA, στη συνάντηση συζητήθηκαν οι δυνατότητες εμβάθυνσης της διμερούς συνεργασίας στον τομέα της άμυνας.

Συνάντηση και με την υπουργό Άμυνας
Η ελληνική αντιπροσωπεία έγινε δεκτή και από την αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και υπουργό Άμυνας της χώρας, Ράντμιλα Σεκερίνσκα η οποία εξέφρασε την ικανοποίησή της.
«Απόφαση των δύο κυβερνήσεων είναι να ενισχύσουμε την συνεργασία και να αλλάξουμε τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, προσδίδοντας σε αυτές περιεχόμενο και φιλία.
»Η ανοιχτή και δυναμική συζήτηση μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών για την εμβάθυνση της συνεργασίας δείχνει ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι οι πρώτες που ανταποκρίθηκαν στην πολιτική έκκληση να δημιουργηθούν δυνατότητες συνεργασίας προς όφελος των πολιτών των δύο γειτονικών χωρών.
»Το κανάλι επικοινωνίας έχει ανοίξει, πρέπει να καλύψουμε τον χαμένο χρόνο», υπογράμμισε στην συνάντηση η Σεκερίνσκα.
Όπως μεταδίδει το MIA, από την πλευρά του ο αρχιπλοίαρχος Μιχαήλ Ναούμ τόνισε στην συνάντηση ότι οι συνομιλίες σε επίπεδο επιτελείων δεν είναι γραφειοκρατικού χαρακτήρα αλλά αποτελούν ουσιαστική διαδικασία για την προώθηση της συνεργασίας στον τομέα της Άμυνας.
hellas-now.com
triklopodia.gr/