Σάββατο, Μαρτίου 23

ΣΥΡΙΖΑ σε πανικό…

Στο άρθρο 151 του Ποινικού Κώδικα αναφέρεται:

«Όποιος ως πληρεξούσιος του ελληνικού Κράτους ή συμμάχου του, διεξάγει με κάποια άλλη κυβέρνηση υποθέσεις του εντολέα του με πρόθεση κατά τέτοιο τρόπο που να μπορεί να προκύψει βλάβη για τον εντολέα, τιμωρείται με κάθειρξη»!

Δηλαδή, μέχρι 20 χρόνια!

Και ω… του θαύματος η κυβέρνηση των νεοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιων τυχάρπαστων γυρολόγων του πολιτικού – προδοτικού Συστήματος, που ψήφισαν την εμετική – προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, δείχνει να την ανησυχεί ιδιαίτερα!

Έχει χτυπήσει πλημύρα το μυαλό τους! Έχουν χάσει τον ύπνο τους!

Γι΄ αυτό μετατρέπουν το κακούργημα σε πλημμέλημα! Γιατί όμως;

Θεωρούν ότι η Συμφωνία των Πρεσπών που υπέγραψαν και ψήφισαν στη Βουλή είναι κατά των ελληνικών συμφερόντων και ενδεχομένως γι΄ αυτήν την ατιμωτική – προδοτική τους στάση να οδηγηθούν κάποια στιγμή στη φυλακή;

Μήπως έχουν κατά νου να ολοκληρώσουν κι άλλη βλαπτική για τα ελληνικά συμφέροντα Συμφωνία;

Θα θέσει κάποιος λαλίστατος Βουλευτής της Χρυσής Αυγής ένα ερώτημα; Έστω Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας! Ή από άλλο κοινοβουλευτικό κόμμα! Μήπως ο Πάνος ο Καμμένος;

Αλήθεια πού έχει χαθεί αυτό το παιδί!

Κάποιοι “κακοί” μας είπαν ότι δέχτηκε απειλές, προκειμένου να κλείσει το στόμα του κατά των Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Κοτζιά, Νίκου Βούτση και Γιώργου Κατρούγκαλου!

Αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες; Κι αν ναι, τι είδους απειλές είναι αυτές;

Έχουν σχέση με τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΘΑ; Μήπως για τα συσσίτια για HOT SPOT των παράνομων μεταναστών;

Νομίζουμε ότι ο Πρόεδρος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”, ο προδομένος πολλάκις από τον πρώην συνέταιρό του στην Εξουσία, έχει υποχρέωση να μιλήσει! Με όποιο κόστος! Από τη στιγμή, που το πολιτικό θα είναι συντριπτικό για τον ίδιο και το κόμμα του!

Έστω και την ύστατη στιγμή, ας θυμηθεί τον Πάνο της νιότης του…




Ο “Turkofagos”, το “Lepanto”, ο Σεραφείμ και ο Μαρινάκης…









Δεν έχουν περάσει παρά λίγα 24ωρα από την ώρα που ο Μπρέντον Τάραντ προκάλεσε μακελειό σε δυο τεμένη της Νέας Ζηλανδίας!

Και όπως γράφτηκε κατά κόρον:

«Οι Αρχές διερευνούν την παρουσία του στην Αθήνα και το εάν ταξίδεψε σε κάποια άλλη πόλη, καθώς συνήθιζε να χρησιμοποιεί και λεωφορείο στα ταξίδια του. Οι λέξεις “Turkofagos” και “Lepanto” στο όπλο του έκαναν τις Αρχές να αναζητήσουν σχέσεις του με την Ελλάδα και όπως φαίνεται, κάτι είχε πάρει ως… κληρονομιά.»!

Στην ελληνική εθνοσωτήρια Επανάσταση του ΄21, Τουρκοφάγος ονομάστηκε ο Νικήτας Σταματελόπουλος, γνωστός ως Νικηταράς, επειδή στη Μάχη των Δολιανών κατάφερε να αποκρούσει χιλιάδες Τούρκους που επιτίθονταν μανιασμένα και με πυροβολικό! Από το όπλο του Νικηταρά έπεσαν αμέτρητοι Τούρκοι κι έτσι του αποδόθηκε το “Τουρκοφάγος”! Αυτή η ηγετική μορφή της Επαναστάσεως του ΄21, ο Έλληνας οπλαρχηγός πέθανε στον Πειραιά στις 25 Σεπτεμβρίου 1849!

Το “Lepanto” είναι η ονομασία που απέδωσαν οι Φράγκοι στη Ναύπακτο!

Στη Ναυμαχία της Ναυπάκτου το 1571 αναχαιτίστηκε η απειλητική για την Ευρώπη τουρκική ναυτική δύναμη! Έτσι, αυτή η ιστορική νίκη κατά της Τουρκίας απετέλεσε και αποτελεί ορόσημο για την ιστορία της Ευρώπης! Σε μια ελληνική πόλη στην οποία αυτή η ιστορική ημέρα συνδυάστηκε με τον εορτασμό της Παναγίας της Ναυπάκτου!

Στις 23 Μαρτίου 2019 στον Πειραιά θα πραγματοποιηθούν αποκαλυπτήρια προτομής του Νικηταρά! Στον Πειραιά, όπου ο Στρατηγός της Επαναστάσεως του 1821 πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής του! Στον παράπλευρο χώρο του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας! Προτομή που επιμελήθηκαν ο Δήμος του Πειραιά και η Ιερά Μητρόπολης της Πόλεως, προς τιμήν της Μνήμης του Μεγάλου μας Ήρωα! !

Δηλαδή, σε αυτήν την Τιμή προς τον Ήρωά μας πρωτοστατεί ο μέγας πολέμιος της ΝΤΠ Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ!

Η ανέγερση δε της προτομής έγινε με την πατριωτική χορηγία του Βαγγέλη Μαρινάκη! Προέδρου του Ολυμπιακού και κλειδοκράτορα του Πειραιά!

Θα μου πείτε, τι σχέση έχουν όλα τα παραπάνω μεταξύ τους;

Θα σας προκαλέσω και παρακαλέσω ταυτόχρονα, να πάρετε κι αύριο την Ελεύθερη Ώρα…




Ο “φίλος”, ο Γκιγιόμ, το ΠΑΣΟΚ, ο Τομ Κρουζ, ο Ιερώνυμος και ο Αναστάσιος…









Ο Γκίντερ Γκιγιόμ, ήταν ένας από τους μεγαλύτερους πράκτορες όλων των εποχών, του οποίου ο διπλός ρόλος αποκαλύφθηκε το 1973, ύστερα από τέσσερα χρόνια ευδόκιμης παρουσίας ως του πιο στενού συνεργάτη του καγκελαρίου Βίλι Μπραντ. Ήταν ταυτόχρονα πράκτορας της Στάζι του Έρικ Χόνεκερ και της KGB του Λεονίντ Μπρέζνιεφ. Το καμάρι της “φίρμας”, της πιο πολυάριθμης δημόσιας υπηρεσίας της Ανατολικής Γερμανίας με 100 χιλιάδες μονίμους υπαλλήλους και περίπου 3 εκατ. συνεργάτες. Και αυτός ίσως πρώτος από όλους…

Τι στο καλό και θυμήθηκα αυτόν τον μεγάλο πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών της Ανατολικής Γερμανίας! Τον θυμήθηκα γιατί πηγή μου, μου είπε, πως πήρε πολλά μυστικά στον τάφο του! Μου είπε πως, αυτός γνώριζε πρώην Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ που είχαν καταθέσει σε τράπεζες του Ανατολικού Βερολίνου εκατομμύρια μάρκα! Μου είπε πως όταν έπεσε το τείχος του Βερολίνου, αυτά τα χρήματα μπλοκαρίστηκαν! Έτσι έβαλαν ένα “φίλο” τους, που έμπαινε και έβγαινε στο Ανατολικό Βερολίνο, για να προσπαθήσει να τα ξεμπλοκάρει! Γιατί αυτό το πρόσωπο, ο “φίλος” ντε, τα είχε καλά και με την Δυτική Γερμανία! Όμως ο “φίλος” ζήτησε μίζα της τάξεως του 25%!

Δυστυχώς η πηγή μου δεν μου είπε περισσότερα! Άραγε ο “φίλος” πέτυχε το σκοπό του; Τα απελευθέρωσε τα εκατομμύρια μάρκα;

Και το σπουδαιότερο, από τη στιγμή που πέθανε ο Γκιγιόμ, ζει ο “φίλος”; Κι αν ζει, ζει στην Ελλάδα;

Αναπάντητα ερωτήματα! Μάτια (και στόματα) ερμητικά κλειστά, σύμφωνα και με την αμερικανική ταινία, όπου πρωταγωνιστούσε ο Σαηεντολόγος Τομ Κρουζ…

Και μια και θυμήθηκα τη Σαηεντολογία, δεν μας απάντησαν, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος και ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας Αναστάσιος αν αποτάσσονται τη Σαηεντολογία…

Θυμάμαι καλά;;




ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019