Τρίτη, Μαρτίου 5

ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΤΖΙΑ! ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ «ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ» ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

makeleio.gr
Που το πάει ο Νίκος Κοτζιάς!
Σοκ από τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Εξωτερικών.
Τι θα γινόταν στο Ισραήλ αν έβγαινε και τα έλεγε αυτά εκει ο πρώην ΥΠΕΞ
Τι θα γινόταν στις Η.Π.Α.
Πως ακούγονται τέτοια πράγματα;
Ποιος τον βάζει και τα λέει;


Tι λέει για όλα αυτά ο θεματοφύλακας της Ελληνικής Δημοκρατίας;
Στη δήλωση ότι το Καστελόριζο δεν έχει 100% όλη την ΑΟΖ στην περιοχή και πως κομμάτι της ανήκει στην Τουρκία, προχώρησε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, δημιουργός και φανατικός υπερασπιστής της Συμφωνία των Πρεσπών, Νίκος Κοτζιάς.
Η «ρουκέτα» που πέταξε ο Νίκος Κοτζιάς έχει καλυφθεί εκτενώς από τα τουρκικά ΜΜΕ, τα οποία ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ για την αναγνώριση των «δικαιωμάτων» τους – (των παράνομων διεκδικήσεων τους στην πραγματικότητα).
Συγκεκριμένα στη δήλωσή του ο πρώην ΥΠΕΞ ανέφερε:
«…αλλά αν νομίζεις όπως κάνουν μερικοί στην Ελλάδα ότι η Τουρκία με χιλιάδες μίλια δεν έχει ΑΟΖ δεν έχει τίποτα και όλοι η ΑΟΖ είναι, ξέρω γω, το Καστελόριζο έχει 100% όλη την ΑΟΖ σε όλη την περιοχή, συγνώμη που το λέω έτσι και ας με κράξουν οι εθνικοί μας φίλοι, δεν είναι έτσι! Τα πράγματα θέλουν προσοχή, φιλική πολιτική, διεθνές δίκαιο. Και να τον βάζεις και τον άλλον στο παιχνίδι, για να κατευνάζει»!

Αποδεχόμαστε τετελεσμένα στο Αιγαίο; Οι δηλώσεις Κοτζιά που έλαβαν χώρα στους Δελφούς πριν λίγες ημέρες προκαλούν προβληματισμό. Πρόκειται για το άτομο που ήταν επικεφαλής του Ελληνικού ΥΠΕΞ και άρα τα όσα λέει έχουν βαρύτητα.
Σίγουρα η ρουκέτα που πέταξε δεν ήταν τυχαία. Μέτα από όσα έχουν γίνει και με τα Σκόπια, δεν θα μας προκαλούσε έκπληξη, εάν έβαζε η Αθήνα στο ενεργειακό παιχνίδι και την Άγκυρα

 makeleio.gr