Πνίγονται στον εθνομηδενισμό τους...

Νόμιζαν ότι θα ξεπουλήσουν την Μακεδονία και θα καταστείλουν την οργή του κόσμου μέσω της ισχνής ελεημοσύνης και άλλων δήθεν φιλολαϊκών μέτρων.
Αυταπατήθηκαν και πάλι.
Η μήνις του λαού αυξάνεται καθημερινά ραγδαία και είναι ζήτημα χρόνου να τους κατασπαράξει.
Μάζι με τους γηγενείς Έλληνες, μετά από την αποδοκιμασία
κατά του Βαρεμένου συντάσσονται πλέον και οι ομογενείς. Κι είμαστε σίγουροι ότι όλοι μαζί ενωμένοι σαν γροθιά θα δώσουν τον αγώνα κατά της μειοδοσίας των κυβερνώντων μέχρι τέλους.
Οι κυβερνώντες ωστόσο, έντρομοι, αντιγράφοντας τις άθλιες πρακτικές της χούντας προσπαθούν να τους φιμώσουν τρομοκρατώντας τους είτε μέσω προσαγωγών είτε χαρακτηρίζοντάς τους φασίστες και ακραίους.
Είναι προφανές ότι το μόνο που θα καταφέρουν είναι να τους εξαγριώσουν έτι περαιτέρω με άγνωστες τις συνέπειες.
Πρόκειται για την απόλυτη αθλιότητα του Τσίπρα και της παρέας του. Μπροστά στα αδιέξοδα της προδοσίας, αντί να κυκλοφορούν με σκυμμένο το κεφάλι ή να ακυρώνουν τις δημόσιες εμφανίσεις τους όπως έκανε ο Παππάς λόγω του γιουχαΐσματος στην Βόρειο Ελλάδα, ώστε να μην προκαλούν το πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων, προτιμούν να σπέρνουν τον διχασμό στον λαό μπας και κατορθώσουν να μετριάσουν την επερχόμενη εκλογική συντριβή.
Ντροπή κι αίσχος, τίποτε άλλο.
Ας ελπίσουμε ότι ο κόσμος θα συνεχίσει τις ειρηνικές διαμαρτυρίες και δεν θα παρασυρθεί από την βρώμικη προβοκάτσια της κυβέρνησης, που στόχο έχει τον εκ νέου διαμελισμό της Ελλάδας και των Ελλήνων σε… προοδευτικούς και… φασίστες.
Έχουμε χρέος ως υπεύθυνοι πολίτες να κρατήσουμε το πατριωτικό μέτωπο αρραγές και να συντρίψουμε τους μειοδότες εκεί που θα τους πονέσει. Πάνω από τις κάλπες!!!
Μόνον έτσι θα απελευθερωθεί η πατρίδα. Ο καιρός κοντοζυγώνει, ας μην οδηγήσουμε την Ελλάδα πίσω στη μαυρίλα και στο τέλμα του διχασμού. Ας μην τους κάνουμε τη χάρη!!!
ΥΓ. Τώρα θυμήθηκε ο αξιότιμος Πρόεδρος της Δημοκρατίας την ξακουστή Μακεδονία;antinews.gr