Θρίλερ με γνωστό δικηγόρο. Τον γκρέμισαν από τα Τουρκοβούνια. Εντοπίστηκε νεκρός. Τον αναζητούσαν στα δικαστήρια

eglima-elas
O 30χρονος Παναγιώτης Ρ, συνδικαλιστής της ένωσης νέων δικηγόρων και αδελφός αστυνομικού που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ αλλά έχει περάσει από «κρίσιμες» υπηρεσίες στο μέγαρο της Λ. Αλεξάνδρας,  βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στα Τουρκοβούνια στο Αττικό Άλσος.
Ο 30χρονος, που εργαζόταν σε γραφείο έγκριτου δικηγόρου, ο πατέρας του οποίου υπήρξε κορυφαίος εισαγγελέας της χώρας, εντοπίστηκε χθες το απόγευμα
σε απόκρημνη βραχώδη περιοχή και έφερε τραύματα σ’ όλο του το σώμα, κάτι που συνηγορεί με πτώση στο γκρεμό, αλλά το ζητούμενο είναι αν «έπεσε» μόνος του ή αν κάποιο … αόρατο χέρι τον έσπρωξε.
Το περίεργο είναι πως  το αυτοκίνητό του, βρέθηκε  με τα κλειδιά στη μίζα ενώ μέσα υπήρχε και το κινητό τηλέφωνό του. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία ο 30χρονος αναζητούνταν από το πρωί καθώς δεν εμφανίσθηκε σε δικαστήριο που είχε στον Πειραιά και δηλώθηκε εξαφάνιση από τους οικείους του. Ο άτυχος δικηγόρος αγνοούνταν από την Τρίτη το βράδυ, όταν έφυγε από το γραφείο στο οποίο εργαζόταν για το σπίτι του, στο οποίο δεν έφτασε ποτέ. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 30χρονος είχε κάποια θέματα με τον τζόγο, αλλά όχι σε σημείο τέτοιο που θα έφτανε να κάνει κακό στον εαυτό του.
Περισσότερα το πρωί της Πέμπτης, στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ 

 makeleio.gr