Σάββατο, Μαρτίου 16

Η πριγκιπική εμφάνιση της Αμάλ Κλούνεϊ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ

Η πριγκιπική εμφάνιση της Αμάλ Κλούνεϊ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ Στενές φιλικές σχέσεις με το Παλάτι του Μπάκιγχαμ φαίνεται πως έχουν αναπτύξει ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η σύζυγός του Αμάλ. Και οι σχέσεις τους δεν περιορίζονται μόνο στο πριγκιπικό ζεύγος, Χάρι και Μέγκαν Μάρκλ στο γάμο των οποίων
είχαν παραβρεθεί τον περασμένο Μάιο. Αλλά και με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν καλές σχέσεις.
Έτσι, το διάσημο χολιγουντιανό ζεύγος βρέθηκε με άλλους διάσημους ηθοποιούς στο παλάτι του Μπάκιγχαμ σε δείπνο για τον εορτασμό του Trust του πρίγκιπα Κάρολου. Και όπως λένε, η Αμάλ Κλούνεϊ κατάφερε να εντυπωσιάσει μέχρι και τον διάδοχο του βασιλικού θρόνου.

Το σίγουρο είναι ότι «έκλεψε» τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, που δεν είχε τίποτε να ζηλέψει από μία πριγκιπική. Η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων έλαμψε μέσα στη λευκή στράπλες τουαλέτα της, την οποία συνδύασε με μία κάπα στον έναν ώμο, ενώ στο άλλο χέρι είχε ένα μακρύ μανίκι με στρας. Κομψός για ακόμη μία φορά ήταν και ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος φορούσε σμόκιν με παπιγιόν.
Το ζευγάρι συνομίλησε αρκετή ώρα με τον πρίγκιπα Κάρολο, ενώ συμμετείχαν στο δείπνο ως υποστηρικτές και πρεσβευτές του Trust International του Βρετανού διαδόχου.

Στην εκδήλωση, εκτός από το ζεύγος Κλούνεϊ παραβρέθηκαν και οι ηθοποιοί Μπένεντικτ Κουμπερμπατς, Λουκ Έβανς και Τζος Χάρτνετ.

 NEWSBEAST.GR