Σάββατο, Μαρτίου 16

ΑΝΗΘΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - Όταν τα "δεν ξεχνώ" γίνονται μια χαρά "δεν θυμάμαι", όποτε βολεύει

ΑΝΗΘΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - Όταν τα "δεν ξεχνώ" γίνονται μια χαρά "δεν θυμάμαι", όποτε βολεύει
Όταν ψηφίζεις τέτοια ΤΕΡΑΤΑ μετά αναρωτιέσαι γιατί πούλησαν την ιστορική Μακεδονία;  
 Διαβάζουμε:
Γιώργος Κυρίτσης: «Δεν ξέρω αν οι μολότοφ πρέπει να είναι κακούργημα ή πλημμέλημα, δεν θυμάμαι κανείς να έχει σκοτωθεί από μολότοφ ή κάτι αντίστοιχο»


Αντιπαρέρχομαι τη μνήμη της Μαρφιν, όπου οι τρεις αθώοι και το αγέννητο πέθαναν από υπερβολική δόση... βαρεμάρας προφανώς, και καταλήγω στη διαπίστωση ότι ο Κυρίτσης δεν προσποιείται, ούτε προσπαθεί να "τρολάρει" ή να εκνευρίσει όπως πιστεύαμε τότε που έλεγε τα άλλα κουλά για τους "μενουμευρώπηδες" και έδειχνε την εκδικητικότητα του εναντίον των αστών.Φαντάσου δηλαδή να μην υπήρχε η στροφή στη "σοσιαλδημοκρατία" τι θα γινότανε. Με τα κονσερβοκούτια θα μας σφάζανε. Έλα που δεν μπορούν όμως...


Οπότε ερχόμαστε στην εκτίμηση πολλών ότι οι τύποι είναι απλά ψυχάκηδες. Ψυχοπαθείς, πως το λένε. Και αυτό είναι το χειρότερο.

Θα πολεμήσουν ως το τέλος όπως οι τελευταίοι φανατικοί στα λαγούμια της Οκινάβα ή τους δρόμους του Βερολίνου.

Και πριν πέσουν, αν δεν κατορθώσουν να αναβάλλουν τις εκλογές ένεκα "εθνικής ανάγκης" (που θα το ήθελαν), σίγουρα θα αφήσουν πίσω τους καμμένη γη, εκδικούμενοι και το "λαό" που δεν κάθισε να να σφαγιαστεί οικονομικά και κοινωνικά μέχρι της τελευταίας επιχείρησης και ιδιοκτησίας και μέχρι του τελευταίου Ευρώ καταθέσεων, και δεν κατάλαβε το μεσσιανικό μεγαλείο της πουδουφουα.

Που άλλα έλεγε ότι θα κάνει, για άλλα την ψήφισαν οι κουτοπόνηροι αφελείς ("ένα στα δέκα") και άλλα έκανε.

Εδώ τους υπερψήφιζαν και αυτοί μισούσαν τη χώρα τους, φανταστείτε για τι είναι ικανοί τώρα.

Εκτός αν έχουν γνώση οι φύλακες...

Δηλαδή ο Μητσοτάκης και η Γεννηματά... Που είτε το θέλουν, είτε όχι, είναι τα τελευταία αναχώματα πριν το χάος...

Τι γίνεται παιδιά; "Τό'χουμε";

ΥΓ: Ο Μητσοτάκης φαίνεται πως δουλεύει υπόγεια, δουλεύει πολύ, αλλά αυτό που με απασχολεί είναι το εάν έχει ακριβές input για τα σενάρια της "επόμενης μέρας". Πολλοί φοβούνται ότι η ζημιά που θα έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πέραν κάθε εκτίμησης...


ΚΚ2
Το Παρατηρητήριο

 politika-gr.