Παρασκευή, Μαρτίου 1

Η εκτίμηση του Γ. Τράγκα για την διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών

«100 ορούς της αλήθειας να κάνεις στον Τσίπρα δεν πρόκειται ποτέ να…»
Ο Γιώργος Τράγκας μέσα από την εκπομπή του, «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 Fm, μίλησε για τις βουλευτικές εκλογές, την επικείμενη συνάντηση Τραμπ – Κίμ Γιονγκ Ουν και την τουρκική επίδειξη ισχύος στο Αιγαίο.
Συγκεκριμένα είπε:

«Είναι τραγικό και φαιδρό οι μετανάστες να παίρνουν εκλογικά δικαιώματα και οι Έλληνες, τα αδέρφια μας
οι ομογενείς να μην μπορούν να ψηφίσουν στην Ελλάδα. Οι ξένοι παίρνουν εκλογικά δικαιώματα και ελληνοποιούνται, ενώ τα αδέρφια μας φεύγουν και ξεριζώνονται. Η ομογένεια ζητάει ψήφο και το μειοδοτικό, ελιποβαρές αναποτελεσματικό πολιτικό προσωπικό της χώρας μας αρνείται. Ο κ. Τσίπρας κάλεσε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις σε μία συμπαράταξη. Ποιους κάλεσε; Τα πολιτικά ρετάλια και αποκαΐδια από την περίοδο Σημίτη; Πόσοι πήραν ανταλλάγματα να ψηφίσουν τη «Λίμνη»; Όσοι ψήφισαν Πρέσπες; Όσοι πούλησαν την Μακεδονία; Όσοι δέχτηκαν τις μυστικές υπηρεσίες; Ποιοι μπορούν πλέον να ψηφίσουν τον Τσίπρα;  Πιστεύετε ότι ο απριλιανός κάτοικος του Μαξίμου έχει ένα κύτταρο ειλικρινής συνείδησης; Δεν υπάρχει ένας που να τον γνώρισε και να μην είπε μετά «με εξαπάτησε». Να μην είπε: «τι απατεώνας, τι ανήθικος, τι ψεύτης». 100 ορούς της αλήθειας να του κάνεις δεν πρόκειται ποτέ να καταγράψει το μηχάνημα το ψέμα. Μπορεί να γίνουν μαζί με τις ευρωεκλογές, οι βουλευτικές. Ο Τσίπρας μπορεί ακόμη να επιλέξει αλλά πιστεύω θα τις πάει στο τέλος της τετραετίας, τον Οκτώβριο». Για τη ΝΔ ανέφερε: «Η αγία οικογένεια περιμένει να της πέσει στο ανοιχτό στόμα η εξουσία. Περιμένει να σαπίσει καλά το κουκούτσι, ο Τσίπρας. Ο Κυριάκος παίρνει οδηγίες από παιδί με την νταντά την Γερμανίδα. Περιμένει όταν έρθει στην εξουσία να λέει ότι ο Τσίπρας φταίει για όλα αφού δεν έχει τίποτα να διανήμει. Ο Κούλης θέλει να μην μπορεί να τον ενοχλήσει κανένας όταν στήσει το δικό του κυβερνητικό φαγοπότι. Οι ίδιοι που δουλεύουν τώρα με Τσίπρα θα δουλέψουν και με τη ΝΔ, πετρελαιάδες, αλουμινάδες, επιχειρηματίες.  Θέλει να δείχνει προς τη μεριά της Αριστεράς και να λέει αυτοί τα έκαναν όλα. Ο κόσμος πιέζει τα στελέχη της ΝΔ. Ο Μητσοτάκης θα ξαναβάλει την ύλη της ιστορίας στα βιβλία;»
Και συνέχισε ο Γ. Τράγκας:
Όσο για το Ουράνιο Τόξο και τις δηλώσεις του είπε: «Το Ουράνιο Τόξο, μιλάει για 500 χωριά της Β. Ελλάδος που μιλάνε «μακεδονικά». Η συμφωνία της προδοσίας, η Λίμνη έδωσε πλέον πατήματα. Ήδη ξεκίνησε μια σειρά άρθρων για την απαίτηση των Σκοπιανών, να διδαχθεί η «Μακεδονική» στα ελληνική σχολεία. Επιστολή διαμαρτυρίας προς το BBC απέστειλαν από κοινού με την δικηγόρο Αριάδνη Νούκα, οι «ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ». Στην επιστολή τους για το πρόσφατο δημοσίευμα του BBC στο οποίο γινόταν λόγος για την ύπαρξη μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα.  Κάνουν λόγο για διακίνηση ανυπόστατων ισχυρισμών και για κραυγαλέα ιστορική παραποίηση».
Αναφερόμενος στον Παύλο Πολάκη ο Γιώργος Τράγκας είπε:
«Ο κ. Πολάκης είναι θιασώτης του  bullying και γι’ αυτό τον έχει κοντά του ο κ. Τσίπρας. Δεν μπορούμε να έχουμε πολιτικό, οπαδό του bullying.»
Τέλος ο έγκριτος δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στο διεθνές περιβάλλον τονίζοντας:
«Σήμερα οι Τούρκοι κάνουν επίδειξη ισχύος στο Αιγαίο. Θα διαρκέσει η άσκηση μέχρι τις 8 Μαρτίου. Απομονώστε την Τουρκική προπαγάνδα. Ο μειοδότης δουλεύει το σχέδιο της συνδιαχείρισης. Το πρωί βλέπω τουρκική προπαγάνδα και το βράδυ αποφεύγω να δω την Τουρκία να δίνει μάχη με την Ελλάδα για να φάνε μακαρόνια και να βλέπω την Ελλάδα να χάνει από την Τουρκία τόσο συχνά», πρόσθεσε ο έγκριτος δημοσιογράφος.
Σήμερα ανταμώνουν στο Ανόι του Βιετνάμ, ο Τράμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Ο Τράμπ υποστήριξε ότι η Βόρεια Κορέα μπορεί να ακμάσει σαν το Βιετνάμ αν εγκαταλείψει τα προγράμματά της για την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων. Στα διεθνή θέματα ο Τράμπ τα πάει καλά αλλά και στις ΗΠΑ φτιάχνει την οικονομία. Είναι τόπος επενδύσεων.»
crashonline.gr