Παρασκευή, Μαρτίου 22

ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ Παππά, για ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ θα το πίνετε το πικρό ποτήρι της προδοσίας της Μακεδονίας!

ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ Παππά, για ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ θα το πίνετε το πικρό ποτήρι της προδοσίας της Μακεδονίας!
Όπου φύγει φύγει τα αριστερά λαμόγια. Ακυρώνουν μαζικά τις κομματικές εκδηλώσεις οι προδότες της Μακεδονίας.
Εφαγε ο Νικολακης κ έρχεται να τεστάρει τί παίζει κ στο νότιο τμήμα του πρώτου μέρους!!
Καλημέρα σας!




Ματαιώθηκε η επίσκεψη Παππά σε Βεργίνα και Βέροια

Την ώρα που όλα ήταν έτοιμα στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας για την προγραμματισμένη επίσκεψη του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, ξαφνικά το πρόγραμμα άλλαξε.

Ο Νίκος Παππάς μετά το Κιλκίς, αναχώρησε εσπευσμένα από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης για Αθήνα για να παραστεί στην ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή, σύμφωνα με δημοσίευμα του protothema.gr.

Όπως σημειώνεται, από νωρίς το πρωί στη Βεργίνα εφαρμόστηκαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας όπου η προϊσταμένη της ΕΦΑ Ημαθίας Αγγελική Κοτταρίδη θα υποδεχόταν τον κ. Παππά. Λίγο μετά τις 9:00 γνωστοποιήθηκε ότι η επίσκεψη ματαιώνεται για τους προαναφερόμενους λόγους. Να αναφερθεί ότι για το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη ομιλία του υπουργού στον πολυχώρο Ελιά στη Βέροια.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι η χθεσινή επίσκεψη του Νίκου Παππά στο Κιλκίς εξελίχθηκε σε ψυχρολουσία, επιβεβαιώνοντας το πολύ κακό κλίμα που υπάρχει για τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Μέσα σε λίγες ώρες ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών και ύβρεων ενώ "κερασάκι στην τούρτα" αποδείχθηκε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο "Ελιά" όπου παρά την κινητοποίηση που προηγήθηκε παραβρέθηκαν "τρεις κι ο κούκος".

Πριν να ξεκινήσει η εκδήλωση μια ομάδα πολιτών συγκεντρώθηκε έξω από τον χώρο που ήταν προγραμματισμένη και επιδόθηκε σε γιουχαΐσματα, αποδοκιμασίες και ύβρεις σε βάρος του υπουργού την ώρα που έφτανε στο σημείο.

Χρειάστηκε, μάλιστα, η ισχυρή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων για να προστατεύσει τον Νίκο Παππά.

 politika-gr