Σάββατο, Μαρτίου 23

Γ. Τράγκας: «Ο Τσίπρας μπήγει το μαχαίρι στη Μακεδονία, κοσοβοποιεί τη Θράκη και υλοποιεί το προδοτικό δόγμα των Πρεσπών στο Αιγαίο»


Από:crashonline.gr
«Κόλαφος» ήταν ο Γιώργος Τράγκας, στην εκπομπή «Εν Αθήναις» και στα Παραπολιτικά 90.1 Fm, «ξεδιπλώνοντας» την οργή του κατά του Γιώργου Κατρούγκαλου, ο οποίος χτες υπό τις εντολές του Τσίπρα αναγνώρισε πλήρως τα ζωτικά δικαιώματα της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο.
Συγκεκριμένα είπε:

«Την Δευτέρα γιορτάζουμε την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Δεν ξεχνάμε ότι πρέπει να αναρτήσουμε στο μπαλκόνι μας μια ελληνική σημαία, δεν ξεχνάμε ότι είμαστε Έλληνες, δεν ξεχνάμε όλα αυτά που συμβαίνουν εις βάρος της Ελλάδας από τους πολιτικούς απατεώνες. Δεν ξεχνάμε αυτούς που αγωνίστηκαν για την ελευθερία μας, δεν ξεχνάμε την πίστη μας, τιμάμε τους προγόνους μας, υπερασπιζόμαστε την εθνική μας κληρονομιά  γιατί είμαστε Έλληνες και τιμάμε αυτή την γιγαντιαία ιστορία. Δεν ξεχνάμε τα μαχαιρώματα από τους προδότες, τους εθνομηδενιστές, τους πολιτικούς αλήτες, δεν ξεχνάμε τα μαχαίρια που έμπηξαν στο κορμί της Μακεδονίας. Σε όλες τις παρελάσεις και συγκεντρώσεις θα τραγουδήσουμε το Μακεδονία Ξακουστή του Αλέξανδρου η χώρα. Με δυνατή φωνή να ακούγεται παντού και να τρυπάει τα αυτιά των προδοτών. Σαρώστε τους με τραγούδια και απύθμενη περιφρόνηση για να καταλάβουν πως ότι και να κάνουν θα έχουν την τύχη του Ανδρουτσόπουλου και του Ιωαννίδη.  Είναι ένας  πράκτορας, ένας σίγουρα μη Έλληνας, ένας ανθέλληνας σε θέση πρωθυπουργού μιας ιστορικής χώρας. Ένας εγκάθετος με ειδική αποστολή. Θέλει να διαλύσει την Ελλάδα, να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις και να διανείμει τα κυριαρχικά δικαιώματα της. Δεν μπορεί να κρύψει τα εγκλήματα του ο πολιτικός προδότης.»
Και συνέχισε ρίχνοντας τα βέλη του στην προδοτική συμφωνία που έκανε χτες ο Κατρούγκαλος υπό τις εντολές του Τσίπρα για το μοίρασμα του Αιγαίου, τονίζοντας:
«Εν όψει εκλογών ο μέγας μειοδότης ανοίγει τα χαρτιά του. Ο προβατόμορφος λύκος, ο μέγας ανθέλληνας του Μαξίμου αυτός που άρπαξε με ψέματα την ψήφο των Ελλήνων πουλάει πλήρως την πατρίδα, εκχωρεί κυριαρχικά δικαιώματά της, ενώ ετοιμάζει εκτεταμένη πολιτική ανωμαλία με επιχείρηση νοθείας. Μετά την αναγνώριση των Σκοπίων, ο Κατρούγκαλος με εντολή του πολιτικού απατεώνα υλοποιεί το προδοτικό δόγμα των Πρεσπών και στο Αιγαίο. Πριν φύγουν θέλουν να προχωρήσουν στην  μοιρασιά του. Η κυβέρνηση Τσίπρα ετοιμάζοντας παράλληλα πρωτοφανή νοθεία με χιλιάδες μετανάστες, διορισμούς, αναγνώρισε χθες επίσημα τα δικαιώματα της Τουρκίας στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, σπάζοντας για πρώτη φορά την εθνική γραμμή στα ελληνοτουρκικά όπως χαράχτηκε από το 1974. Ο μέγας απατεώνας αναγνώρισε τα δικαιώματα της Τουρκίας στο χώρο του Αιγαίου και στο χώρο της Ανατολικής Μεσογείου, ενώ υπάρχουν υποψήφιες ότι μεθοδεύει κοσοβοποίηση της Θράκης, ενώ την ίδια ώρα δουλεύουν όλες οι μυστικές υπηρεσίες των Σκοπιανών στην Βόρεια Ελλάδα. Η Νέα Δημοκρατίας λέει ότι ανοίγουν επικίνδυνες κερκόπορτες, αλλά πέρα αυτού δεν κινητοποιεί το λαό. Ούτε πραγματοποιεί συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τα εθνικά θέματα, παίρνοντας προφανώς εντολές από έξω. Ο Μητσοτάκης παραμένει άβουλος.
Προφανώς ο Κατρούγκαλος λειτούργησε εκεί στην Τουρκία με εντολές του εγκάθετου, του πολιτικού καθάρματος. Για πρώτη φορά μετά το 1974 και μετά τη ρωγμή στη συμφωνία της Μαδρίτης με το Σημίτη που και τότε είχε αναγνωρίσει ελαφρώς έως πολύ τα ζωτικά δικαιώματα της Τουρκίας στο Αιγαίο, έρχεται τώρα ο Κατρούγκαλος με οδηγίες του πολιτικού δολοφόνου, να αναγνωρίσει πλήρως τα ζωτικά δικαιώματα της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο. Με εντολές του γιου των απριλιανών εργολάβων και με βάση την τελευταία συμφωνία Τσίπρα-Ερντογάν κατά τη συνάντησή τους στο παλάτι του σουλτάνου, ο Τσίπρας τους έδωσε το μεγάλο πάτημα να αλώσουν τα γαλάζια νερά του Αιγαίου.»
Τέλος, ο έγκριτος δημοσιογράφος ανέφερε:
«Την ώρα που ο Κατρούγκαλος αναγνωρίζει με ειδική εντολή του Τσίπρα τα δικαιώματα της Τουρκίας πάνω στα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, ο κολλητός του μέγα προδότη ο συμμαθητής του Πετσίτη, αυτόν που αποκαλεί όλη η βόρειο Ελλάς κοπρόσκυλο και σίχαμα, ο Παππάς τους αποκάλεσε περιθωριακούς και δήλωσε χωρίς να ξέρει τι τον περιμένει ότι «η Μακεδονία ήταν μόνο η επάνω Μακεδονία, δηλαδή τα Σκοπιά».
Δεν έχουν καταλάβει ότι πρόκειται να εξαερωθούν. Το πολιτικό σκύβαλο ετοιμάζει εκτεταμένη πολιτική ανωμαλία, ετοιμάζει νοθεία. Δεν θα παραδώσει ομαλά την εξουσία. Ετοιμάζει και οδηγεί τη χώρα σε μεγάλη πολιτική ανωμαλία. Προωθεί το σχέδιο της Τουρκίας στο Αιγαίο. Ο Τσίπρας ανοίγει ορέξεις ξένων κέντρων ακόμη και για αυτονόμηση της Κρήτης.»