Σάββατο, Μαρτίου 9

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ΑΒΑΝΤΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ – ΜΕΣΩ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ – ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ [ΒΙΝΤΕΟ]

53155229_404782636946930_4031471958628499456_n
Σε νέες αποκαλύψεις για την πτήση – μυστήριο του αεροσκάφους της πετρελαϊκής κρατικής εταιρείας της Βενεζουέλας, που στάθμευσε για μερικές ώρες στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, προχώρησε τηλεοπτικός σταθμός . Όλα αυτά την ώρα που κορυφώνεται η πολιτική αντιπαράθεση για το εν λόγω ζήτημα.


Ακόμη τέσσερις φορές στην Αθήνα κυβερνητικά αεροσκάφη της Βενεζουέλας
Ειδικότερα ο τηλεοπτικός σταθμός αποκάλυψε πως το συγκεκριμένο αεροσκάφος καθώς επίσης και άλλα αεροσκάφη της Βενεζουέλας έχουν προσγειωθεί επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ άλλες τέσσερις φορές στην Αθήνα, χωρίς ωστόσο να γίνει ποτέ γνωστός ο λόγος ή ποιοι επέβαιναν.
Στελέχη της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα καταγγέλλουν ότι κατά την ίδια χρονική περίοδο που το αεροσκάφος βρέθηκε στην Αθήνα η κυβέρνηση του Μαδούρο έβγαζε από την Κεντρική Τράπεζα της χώρας τόνους χρυσού, ενώ την ίδια ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση φυγάδευσης στο εξωτερικό συγγενών κυβερνητικών στελεχών, που τους έχει απαγορευθεί η είσοδος στην ΕΕ.
Το θέμα είναι μείζον. Πρέπει να μας απαντήσει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αν στη χώρα έχουν εγκατασταθεί στελέχη της κομμουνιστικής Κυβέρνησης της Βενεζουέλας και ακόμη περισσότερο αν έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο. Την ώρα που ο φονιάς παιδιών, Νικολάς Μαδούρο βρίσκεται απέναντι στην Ε.Ε, η αβανταδόρικη βοήθεια που προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στο κομμουνιστικό καθεστώς της Βενεζουέλας φέρνει στο περιθώριο τη χώρα μας. Άραγε, ο χρυσός πώς πέρασε από το αεροδρόμιο; Τελωνειακοί δασμοί πληρώθηκαν στο κράτος; Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα.





http://www.makeleio.gr