Σάββατο, Μαρτίου 23

Κ. Γκαγκάκη, Ν. Ορφανός, Γ. Σεϊταρίδης στο ψηφοδέλτιο του Κ. Μπακογιάννη - Αναλυτικά όλα τα ονόματα

Κόντρες Κούλη με Μποακογιάννη:  Γκαγκάκη,  Ορφανό,  Σεϊταρίδη εσύ; Τον Σάκη εγώ!

Κ. Γκαγκάκη, Ν. Ορφανός, Γ. Σεϊταρίδης στο ψηφοδέλτιο του Κ. Μπακογιάννη - Αναλυτικά όλα τα ονόματα
Ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση τα ονόματα που συγκροτούν το ψηφοδέλτιό του.
Η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός, ο συγγραφέας Αλέξης Σταμάτης και ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 Γιούρκας Σεϊταρίδης είναι ανάμεσα στα ονόματα που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη για το Δήμο της Αθήνας.

Η παρουσίαση έγινε στο Κλειστό του Μετς, με τον επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» και υποψήφιο δήμαρχο να τονίζει πως «την ιστορία γράφουν οι παρέες και οι ομάδες είναι αυτές που κερδίζουν κι όχι οι μονάδες».
Τόνισε δε ότι η σύνθεση του ψηφοδελτίου του είναι υπερκομματική και έξι στους δέκα υποψηφίους δοκιμάζουν την τύχη τους στα κοινά για πρώτη φορά.
Στους υποψηφίους συμπεριλαμβάνονται, επίσης, η κόρη του Μιλτιάδη Έβερτ, Αλεξία Έβερτ-Αλβέρτη, η εγγονή του Στρατή Μυριβήλη και καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου Λενιώ Μυριβίλη, οι δημοσιογράφοι Ανδρέας Κωνσταντάτος και Παύλος Παπαδημητρίου, αλλά και η πρώην δημοτική σύμβουλος Άννα Ροκοφύλλου, κόρη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και δικηγόρου, Χρήστου Ροκόφυλλου
Μεταξύ άλλων, ανάμεσα στους υποψηφίους θα είναι – με αλφαβητική σειρά:
– Ο ηθοποιός Άγγελος Παπαδημητρίου.
– Ο καθηγητής Περικλής Βαλλιάνος
– Η ραδιοφωνική παραγωγός Πόπη Δομάζου (κόρη του Μίμη Δομάζου)
– Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης
– Το μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Κλεφτοδήμος
– Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων
– Ο φοροτεχνικός Παναγιώτης Παντελής
– Ο συγγραφέας Λευτέρης Σκιαδάς
!Τέλος, στην παράταξη «Αθήνα Ψηλά» εντάσσονται τρεις εν ενεργεία αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι: Γιώργος Αποστολόπουλος, Ανδρέας Βαρελάς και Νίκος Βαφειάδης, αλλά και ο Χρήστος Τεντόμας, ο οποίος απέσυρε την υποψηφιότητά του για το δήμο προκειμένου να ενώσει τις δυνάμεις του με τον κ. Μπακογιάννη. pronews.gr