Πέμπτη, Μαρτίου 7

ΣΤΑΛΙΝ ΖΕΙΣ, ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙΣ! ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ο ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ – «ΑΚΡΑΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ» – ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

apsotl
ΣΟΚ σε όλους του Έλληνες προκαλεί η δήλωση Αποστολάκη ότι είναι ακραία εθνικιστικό το «Μακεδονία Ξακουστή» όταν αυτό ακούγεται στο Στράτευμα.

Σαν άλλος Στάλιν μάλιστα, προαναγγέλλει κυρώσεις σε όσους επιλέξουν να ξανατραγουδήσουν το τραγούδι ουσιαστικά ποινικοποιώντας το. Όλα ξεκίνησαν όταν το ΚΚΕ κατέθεσε ερώτηση στο Κοινοβούλιο σχετικά με τα συνθήματα που φωνάζει ο Ελληνικός Στρατός.
Συγκεκριμένα το ΚΚΕ ρωτάει:

«Αρκετά είναι τα δημοσιεύματα σχετικά με τη συνέχιση της αναφώνησης αντιδραστικών συνθημάτων σε στρατόπεδα με αφορμή την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Το περιεχόμενο των συνθημάτων αυτών είναι αντιδραστικό και προκλητικό – προσβλητικό απέναντι σε άλλους λαούς, με τους οποίους ο ελληνικός λαός δεν έχει να μοιράσει τίποτα.
Συγκεκριμένα, ορισμένα από τα συνθήματα που αναγκάζονται οι στρατιώτες να φωνάζουν είναι: “Η Κύπρος είναι ελληνική και η Μακεδονία“, “Ο Πόντος είναι ελληνικός και η Μικρά Ασία“, “Που θ’ ανάψουμε κεριά, μέσα στην Αγιά Σόφιά“.
Με κάθε ευκαιρία ορισμένα στελέχη προσπαθούν να καλλιεργήσουν τον αλυτρωτισμό, αναπαράγοντας το ανιστόρητο σύνθημα “Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική“, με τις διοικήσεις των Μονάδων να κάνουν τα στραβά μάτια.
Η Κυβέρνηση έχει σοβαρές ευθύνες για την ανοχή που δείχνει, σε όλες αυτές τις απαράδεκτες ενέργειες που δίνουν τη δυνατότητα σε χρυσαυγίτες και άλλους ακροδεξιούς να δηλητηριάζουν τις συνειδήσεις των νέων που υπηρετούν τη θητεία τους.
ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός, τι μέτρα θα λάβει η Κυβέρνηση ώστε να σταματήσει εδώ και τώρα η αναφώνηση αλυτρωτικών και αντιδραστικών συνθημάτων στα στρατόπεδα;»
Ταμάμ τους ήρθε αυτή η ερώτηση. Η αγαστή συνεργασία των κομμουνιστών επιβεβαιώθηκε με την απάντηση Αποστολάκη που ήρθε πριν από λίγες ώρες.
Διαβάστε την:
«Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης που κατέθεσαν οι βουλευτές της κοινοποίησης με θέμα «Αναφώνηση αντιδραστικών συνθημάτων σε στρατόπεδα με αφορμή την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών» σας γνωρίζω, σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία τέθηκαν υπόψη μου, ότι δεν επιβεβαιώνεται η αναφώνηση τέτοιου είδους συνθημάτων.
Τέλος επισημαίνεται ότι σε περίπτωση παραβατικών συμπεριφορών εφαρμόζονται οι διατάξεις των υφιστάμενων θεσμικών κειμένων των Ενόπλων Δυνάμεων».
Επομένως όποιος ξανατραγουδήσει τα εν λόγω συνθήματα θα έχει κυρώσεις!!!
Τι θα τραγουδάει πλέον ο Ελληνικός στρατός;;;
Όλα αυτά λίγο μετά την επίσημη δήλωση Αποστολάκη ότι ο Ελληνικός στρατός θα αναλάβει την αεράμυνα των Σκοπίων ενώ λίγες εβδομάδες νωρίτερα είχε γίνει το ίδιο με το FIR Τιράνων!!!
Οι Τούρκοι αλωνίζουν και εμείς προσφέρουμε προστασία στους λαούς που μας χτυπούν. Η Μακεδονία χαρίστηκε από μπολσεβίκους και οι κομμουνιστές με λύσσα κόβουν τα κεφάλια όποιων αντιδρούν. Ποτέ μια Κυβέρνηση δεν μίσησε τόσο πολύ την ίδια χώρα που υποτίθεται ότι υπηρετεί.

 makeleio.gr