Πέμπτη, Μαρτίου 21

«Οι καταθέσεις στις τράπεζες θα παρακρατηθούν, για να πληρωθούν τα χρέη»!

(Τότε αρχίζουν τα χειρότερα για την Ελλάδα…)
Ιδού τι είχε πει στις 26 Μαΐου του 2011 ο Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης: «Κάποια μέρα του καλοκαιριού θα ξυπνήσουμε και θα ακούσουμε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση ότι η Ελλάδα κήρυξε πτώχευση! Τότε οι οποιεσδήποτε καταθέσεις στις τράπεζες θα παρακρατηθούν για να πληρωθούν τα χρέη! Από εκείνη τη στιγμή και μετά αρχίζουν τα χειρότερα
για την Ελλάδα»… (Προσέξτε: Δεν είπε ποιού καλοκαιριού…)
Ένας διορατικός Γέροντας σε μονή της Βορείου Ελλάδος μας προειδοποιεί με επιστολή του για όσα
ανατριχιαστικά έπονται δυστυχώς, να συμβούν κατά το επόμενο χρονικό διάστημα!…
Αλλά και ο πατέρας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, που κοιμήθηκε την 1η Ιουλίου 2009 (ανήμερα των 88ων γενεθλίων του!) είχε προλάβει να πει προτού κοιμηθεί, τα κάτωθι συνταρακτικά: «Μετά από μια έξαρση της κρίσης, τις πρώτες ημέρες θα φαίνεται ότι όλα θα είναι υπό έλεγχο… Τότε είναι που θα χτυπήσουν πιο σκληρά και αλύπητα! Οι δόσεις των δανείων θα δεκαπλασιαστούν σε μια νύχτα… Άνθρωποι θα αυτοκτονούν, καταστήματα και τράπεζες θα λεηλατούνται και θα πυρπολούνται, η οικονομία θα καταρρεύσει, και θα επιβληθούν πρωτοφανείς φόροι, ακόμα και στα οικόσιτα ζώα»!…
(ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ: Αυτά μας θυμίζουν την ανατριχιαστική ρήση του Πατροκοσμά του Αιτωλού από τον 18ο αιώνα, οοποίος είχε προφητεύσει τα εξής: «Θα βάλουν φόρο στις κότες και στα παράθυρα. Θα σας δώσουν λεφτά με το τσουβάλι, αλλά δεν θα προλάβουν να τα πάρουν πίσω, γιατί ο επερχόμενος πόλεμος θα τα ανατρέψει όλα»!)
Ο Γέροντας Παΐσιος, Άγιος τώρα, από το 1993, είχε δώσει την απάντηση γιατί θα συμβούν όλα αυτά. Ιδού:
«Επέβαλαν (και θα επιβάλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ τόσο μεγάλο που, όχι μόνο να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε. Με αυτό καταφέρουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλουν στο λαό, ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων.
Θα επιβάλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ, φόρους ασήκωτους, και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει. Και τι θα πετύχουν με όλα αυτά; Ακούστε. Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙνα του τη χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τελεία υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα. Θα λένε:
Έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε πολύ μεγάλο εξωτερικό χρέος, και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά, ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ. Για να μη σας επιβάλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ πρέπει να αποδεχθείτε ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ. Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοι είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοι οι φοροφυγάδες.
Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις. Με όλα αυτά μας αποπροσανατολίζουν για να μπορέσουν με πολύ εύσχημο τρόπο και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί να μπουν στο σπίτι μας»!…
Ο Γέροντας λοιπόν Παΐσιος είδε και την κάρτα του πολίτη, και το μέτρο που ξεκίνησε ήδη στα νησιά, ότι πάνω από 70 ευρώ έξοδα, θα πρέπει να έχεις ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (για να βλέπουν τα πάντα…) με το πρόσχημα ότι φοροδιαφεύγουν στα νησιά.
Μετά απ’ ότι φαίνεται θα μας πουν ότι φοροδιαφεύγει όλη η Ελλάδα, υποχρεωτικά λοιπόν θα έχετε την ΚΑΡΤΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ… Αυτή θα είναι η τέλεια υποταγή, που έχουν σχεδιάσει οι παγκοσμιοποιητές και η Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Σημειωτέον ότι η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ όπως έχει πει και πρώην υπουργός Οικονομικών πρόσφατα, θα έχει το 666. Δηλ. το Όνομα του Αντιχρίστου. Το Όνομα του ΘΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ!…
Πηγή : lakonikos.gr