Τρίτη, Μαρτίου 26

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΟΚ!!! «Οι απόγονοι των γερμανοτσολιάδων είναι υπουργοί στην κυβέρνηση Τσίπρα»;(ΦΩΤΟ)

ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΤΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΑ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥΣ
Στην παρακάτω φωτογραφία αυτός με το μουστάκι ο αψηλός, είναι ο Κώστας Κοτζιάς, ο παππούς του σημερινού υπουργού μας Νίκου Κοτζιά, αγκαλιά με ναζιστές και άλλους συνεργάτες των Γερμανών

στην διάρκεια της κατοχής, όπως ισχυρίζεται μπλογκ του διαδικτύου.





Έτσι και ο Νίκος Κοτζιάς ο νυν υπουργός εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ…

Γύρισε σε όλα τα κόμματα, μέχρι και στις πλατείες και, τελικώς ο τυχοδιώκτης πολιτικός βρήκε το τυχοδιωκτικό κόμμα που του αρμόζει….

Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα έχουν αναρτηθεί σε φιλοαλβανικά σαιτ.

Εμείς ρωτάμε τον υπουργό Εξωτερικών. Ο παπούς του ή συγγενικό του πρόσωπο είχε σχέση με τους Γερμανούς; Ε;


Ας απαντήσει. Είναι θεμα τιμής απέναντι σε όσους μας συκοφαντούν διεθνώς.


Διαβάστε και λίγο Βικιπαίδεια, στο λήμμα «Κώστας Κοτζιάς» αναφέρει τα εξής:
«Πολιτική ιδεολογία
Ο Κώστας Κοτζιάς ήταν πολιτικά συντηρητικός, φιλοβασιλικός και αντικομμουνιστής. Κατά την περίοδο του Εθνικού Διχασμού πήγε στη μεριά του βασιλέα Κωνσταντίνου. Συνεργάστηκε με το Λαϊκό Κόμμα και ήταν υπουργός στη Δικτατορία της 4ης Αυγούστου του Μεταξά. Όπως και άλλα μέλη του καθεστώτος, αλλά και σημαντικές πολιτικές προσωπικότητες της εποχής από όλο το πολιτικό φάσμα,[εκκρεμεί παραπομπή] υπήρξε αρχικά θαυμαστής του φασισμού του Μπενίτο Μουσολίνι. Αργότερα ήταν επίσης από τους κύριους υποστηρικτές του ναζισμού στην Ελλάδα και είχε αναπτύξει σχέσεις με το γερμανικό καθεστώς από την εποχή της επίσκεψης του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου. Ως υπουργός Διοικήσεως Πρωτευούσης είχε υποδεχθεί το Σεπτέμβριο του 1936, στο αεροδρόμιο της πόλης, τον υπουργό Προπαγάνδας της χιτλερικής Γερμανίας, Γιόζεφ Γκαίμπελς, ενώ είχε επισκεφθεί ο ίδιος αρκετές φορές τη γερμανική και την ιταλική πρωτεύουσα, απ’οπου είχε μεταφέρει θετικές εντυπώσεις για το εκεί καθεστώς. Όμως κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής επέλεξε να φύγει από την Ελλάδα.»
Και επίσης:
«Τον Ιούλιο του 1940 φέρεται να είχε ανάμειξη σε γερμανική αντιμεταξική κίνηση ανατροπής του Ιωάννη Μεταξά. Όπως σημειώνει στο ημερολόγιό του ο Ι. Μεταξάς με ημερομηνία 19 Ιουλίου 1940: «Εξηγήσεις Κοτζιά, δηλώσεις αφοσιώσεως. Αλλά… το γεγονός μένει». Οι σχέσεις του Κοτζιά με τον Μεταξά φαίνεται να ήταν τεταμένες, με τον Κοτζιά να λοιδορεί δημόσια το καθεστώς και την προσωπικότητα του δικτάτορα λίγο μετά τον θάνατο του τελευταίου.[3]»


πηγη