Τετάρτη, Μαρτίου 20

Δήμητρα Ματσούκα: Όλη η αλήθεια για τον φημολογούμενο χωρισμό της

Δήμητρα Ματσούκα: Όλη η αλήθεια για τον φημολογούμενο χωρισμό της
Μπορεί τα δημοσιεύματα να ήθελαν την Δήμητρα Ματσούκα να έχει χωρίσει οριστικά από τον σύντροφό της, Πέτρο Κόκκαλη, ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν ισχύει κάτι τέτοιο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, η σέξι ηθοποιός συνεχίζει να βιώνει τον έρωτα στην προσωπική της ζωή και οι φήμες ότι χώρισε αποτελούν…
σενάριο επιστημονικής φαντασίας!

«Η Δήμητρα έχει αποφασίσει να τηρεί σιγή ιχθύος για την προσωπική της στιγμή, όχι μόνο γιατί είναι επιθυμία του συντρόφου της, που είναι χαμηλών τόνων, αλλά και γιατί θέλει να ασχολούνται μαζί της αποκλειστικά και μόνο για τη δουλειά της.


Την πολιορκούν να μιλήσει και να δώσει απαντήσεις για όσα συμβαίνουν στη ζωή της, αλλά εκείνη αρνείται να παραχωρήσει συνεντεύξεις και κυρίως να εστιάσει στα προσωπικά της», αναφέρει ο φιλικός κύκλος της ηθοποιού.

Η Δήμητρα Ματσούκα είναι πολύ ευτυχισμένη, όπως υποστηρίζουν όσοι τη ζουν από κοντά, αλλά κρατά τη σχέση της μόνο για εκείνη και για τον επιχειρηματία σύντροφό της.

«Ούτε καν γκρίζα σύννεφα», αναφέρουν οι δικοί της άνθρωποι, ενώ δηλώνουν πως ο αγαπημένος της βρίσκεται πάντα διακριτικά στο πλευρό της με αγάπη και φροντίδα και την καμαρώνει για τα νέα θεατρικά της στοιχήματα.