«Μυρσίνη Λοΐζου, ανακοινώθηκε επίσημα υποψήφια ευρωβουλευτής με σύριζα. Δεν είχαν αρκετούς υποστηρικτές της τρομοκρατίας φαίνεται, ήθελαν κι άλλους».

Δηλώνει γραφίστρια, έχει ζήσει όλα αυτά τα χρόνια χωρίς να δουλεύει αλλά μόνο εισπράττοντας δικαιώματα από τα τραγούδια του πατέρα της,
mursini-loizou-glwssiko-atopima-to-palio-tweet-mou.w_hr
Ιδιαίτερη κινητικότητα παρουσίαζαν το προηγούμενο διάστημα, πριν αποφασίσει να κατέβει στο στίβο της πολιτικής με τον ΣΥΡΙΖΑ, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της υποψήφιας πλέον ευρωβουλευτού, Μυρσίνης Λοΐζου.
Η κόρη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη άφηνε το… αποτύπωμά της με κάθε ευκαιρία, παίρνοντας αφορμή από θέματα της επικαιρότητας και σχολιάζοντας -συνήθως με τρόπο που προκαλούσε έντονες αντιδράσεις- τα τεκταινόμενα.

Προσβολές κατά των θυμάτων της«17Ν», «αγάπη» για την τρομοκρατική δράση, επαναστάτρια καθώς και «εισοδηματίας», όπως η ίδια έχει δηλώσει, έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τη δημόσια σφαίρα. Παρά το γεγονός ότι πλέον ο λογαριασμός της στο Twitter είναι απενεργοποιημένος, η δραστηριότητα της σε αυτό έχει μείνει.
Μάλιστα, χρήστες βλέποντας να περιλαμβάνεται στη λίστα των πρώτων υποψήφιων ευρωβουλευτών με τον ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να σχολιάσουν:
«Μυρσίνη Λοΐζου, ανακοινώθηκε επίσημα υποψήφια ευρωβουλευτής με σύριζα. Δεν είχαν αρκετούς υποστηρικτές της τρομοκρατίας φαίνεται, ήθελαν κι άλλους».
«Παλιά παρακολουθούσα τον λογαριασμό της κόρης του Λοΐζου. Έβριζε τους πάντες χυδαία, με απόγνωση και μίσος, μαζί και την μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είχε πλάκα πλέον, την έκοψα φοβούμενος ότι θα καταλήξει σε αυτοκτονία ή ψυχιατρείο. Τελικά κατέληξε σε ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ».
«Στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουμε Μυρσίνη Λοΐζου για νηφάλιο λόγο και ένα καλό άνοιγμα στην Κεντροαριστερά» είναι μερικές από τις αναρτήσεις.
«Τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγνώμη»
Ήταν 25 Απριλίου του 2015, όταν η κ. Λοΐζου σχολίαζε δηλώσεις του τότε υπουργού Δημοσίας Τάξεως, Γιάννη Πανούση, λέγοντας πως «τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη, ηλίθιε Πανούση», προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων.
Δηλώνει γραφίστρια, αλλά… εισπράττει δικαιώματα
Σκληρή κριτική από τους χρήστες των social media έχει δεχτεί και για το γεγονός ότι, παρόλο που δηλώνει γραφίστρια, έχει ζήσει όλα αυτά τα χρόνια χωρίς να δουλεύει αλλά μόνο εισπράττοντας δικαιώματα από τα τραγούδια του πατέρα της, Μάνου Λοΐζου. Αλλωστε και η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της ότι λόγω του ότι μια ζωή έπαιρνε δικαιώματα, δεν έκανε ποτέ κάτι δικό της.
«Έχετε κερδίσει ποτέ χρήματα από το έργο του πατέρα σας» τη ρωτά ο δημοσιογράφος για να απαντήσει η ίδια: «Έχω βγάλει λεφτά για να ζω, ευτυχώς ή δυστυχώς. »Δυστυχώς», γιατί μού έγινε κακό στη δική μου ζωή. Λόγω του ότι έπαιρνα μια ζωή δικαιώματα και ζούσα, δεν έκανα ποτέ κάτι δικό μου, το οποίο μου έλειψε πάρα πολύ. Χίλιες φορές να μην τα είχα τα δικαιώματα και να μην ήμουν μία ανεπάγγελτη».
«Αλήθεια το λέτε» συνεχίζει ο δημοσιογράφος για να πάρει την απάντηση: «Βέβαια. Έκανα πράγματα…Είχα ανοίξει ένα εστιατόριο μαζί με κάποιους φίλους. Ήταν μια αποτυχία, δεν πήγε καλά και ίσως το ξανακάνω κάποια στιγμή. Τώρα μ’ αρέσει πάρα πολύ να βγάζω φωτογραφίες, στις οποίες αρκετοί βρίσκουν μια καλλιτεχνικότητα και μου έχουν βάλει στο μυαλό να κάνω μια έκθεση κάποια στιγμή».
Είχε απαγορεύσει το «Καλημέρα Ήλιε» στο ΠΑΣΟΚ
Η κ. Λοΐζου ήταν, μάλιστα, και αυτή που ως διαχειρίστρια του πνευματικού έργου του Μάνου Λοΐζου είχε απαγορεύσει τη χρήση του τραγουδιού «Καλημέρα Ήλιε» σε εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ, εκφράζοντας έτσι τη ρητή διαφωνία της με τη μνημονιακή πολιτική που ακολουθούσε το κόμμα. Βέβαια, η πορεία της πλέον τη φέρνει -όπως και πολλούς άλλους- κόντρα στο παρελθόν της.makeleio.gr