Τετάρτη, Μαρτίου 27

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΧΑΡΟΥΛΑ; Ο Εξευτελισμός και η ηθική κατάπτωση μιας ΠΑΣΟΚτζους τραγουδίστριας που κατάντησε καταγέλαστη

ΞΕΦΤΙΛΑ Η ΑΛΕΞΙΟΥ...ΚΡΙΜΑ...
myrsini_main01
Σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε το 2017 η Μυρσίνη Λοΐζου επειδή εισέπραττε παρανόμως επί 69 μήνες τη σύνταξη της μητέρας της που είχε πεθάνει, μια αποκάλυψη που εξώθησε την υποψήφια «ευρωβολευτή» του ΣΥΡΙΖΑ σε παραίτηση με ψέματα και χωρίς καμία συγγνώμη.

Ως μάρτυρας υπεράσπισης της Μυρσίνης Λοΐζου που «ξέχασε» να δηλώσει τον θάνατο της μητέρας της και εισέπραξε παράνομα 52.000 ευρώ βρέθηκε η Χαρούλα Αλεξίου. Στην κατάθεσή της η Χαρούλα Αλεξίου είπε, μεταξύ άλλων, στο δικαστήριο ότι η κατηγορούμενη δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με τα οικονομικά και δεν είχε πάρει είδηση ότι λάμβανε σύνταξη που δεν δικαιούταν.
Μέχρι σήμερα, η κυρία Λοΐζου δεν έχει πληρώσει τίποτα και με τις προσαυξήσεις, χρωστά το συνολικό ποσό των 94.000 ευρώ ενώ τον Μάιο του 2019 η κυρία Λοΐζου δικάζεται και πάλι για φορολογικά αδικήματα. Δείτε το απόσπασμα από την κατάθεση της Χαρούλας Αλεξίου στο Εφετείο για την Μυρσίνη Λοΐζου που εισέπραττε παρανόμως επί 69 μήνες τη σύνταξη των 700 ευρώ που είχε απονεμηθεί από το Δημόσιο στην αποβιώσασα μητέρα της.
makeleio.greggrafo01