Δευτέρα, Μαρτίου 4

Αύξηση φαινομένων βίας αναρχικών ομάδων

Picture
Ο Γραμματέας Δημόσιας Τάξης  της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ. ΑΣ  Χαράλαμπος Μηνόπετρας με αφορμή την αυξανόμενη εγκληματική δράση διαφόρων αναρχικών ομάδων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


Τα τρία περιστατικά αθλητικής βίας που συνέβησαν το Σάββατο (2/3/19) σε αθλητικά κέντρα στη Νίκαια, στο Παπαστράτειο (αγώνα πόλο γυναικών) και στο Μαρούσι κατά φιλάθλων, η επίθεση αναρχικών κουκουλοφόρων στη Θεσσαλονίκη - εξελθόντων από το «άσυλο» του Α.Π.Θ - κατά Αστυνομικών στο Τούρκικο προξενείο με μολότωφ και πέτρες, ως και η σημερινή καταδρομική επίθεση περίπου 15-20 αντιεξουσιαστών στο Α.Τ. Ακροπόλεως με μολότωφ και πέτρες, προκαλούν έντονη ανησυχία και προβληματισμό στους πολίτες, που βιώνουν την ανεξέλεγκτη δράση των συμμοριών αυτών.       
Κατά τ΄άλλα ο Ρουβίκωνας πανηγυρίζει για τις 7 επιθέσεις του σε πολυκαταστήματα, πρεσβείες, γραφείο ιατρού κ.ά , μέσα σε 10 ημέρες!

Η κυβέρνηση είτε αδυνατεί να αντιμετωπίσει, λόγω ανικανότητας, τη δράση τους αυτή είτε σκοπίμως την ανέχεται από ιδεολογική συμπάθεια.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ καταδικάζει την κυβερνητική αυτή τακτική και καλεί τη φυσική και πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, να λάβουν ΑΜΕΣΑ μέτρα, γιατί είναι πολύ πιθανόν σύντομα να θρηνήσουμε θύματα είτε στα γήπεδα είτε από τις αυξητικά συνεχιζόμενες επιθέσεις των εγκληματικών αυτών συμμοριών.
 neadexia.gr