Τετάρτη, Μαρτίου 13

«Όσοι θέλουν να μην υπάρχει θρησκεία & σημαία παραλαμβάνουν καρέκλες»


Ο Γιώργος Τράγκας μέσα από την εκπομπή του «Εν Αθήναις» στα Παραπολιτικά 90.1 fm, μίλησε για την αναστολή πτήσεων των Boeing, για τα ευρωψηφοδέλτια, αλλά και για το νέο ποινικό κώδικα.
Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος είπε: «Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA) αποφάσισε να αναστείλει όλες τις πτήσεις
των Boeing 737-8 και 737-9 στον ευρωπαϊκό εναέριο χώρο. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Οι συνεχείς αναβαθμίσεις των κομπιούτερ έστειλαν στον θάνατο εκατοντάδες ανθρώπους. Ο Τράμπ έγραψε στο Twitter: «τα αεροπλάνα έχουν γίνει υπερβολικά περίπλοκα για να κυβερνηθούν. Δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για πιλότους αλλά μάλλον για επιστήμονες πληροφορικής του ΜΙΤ». Όσο πιο απλά τα συστήματα τόσο πιο καλά πετάνε. Έχουμε θρηνήσει περισσότερους από 300 ανθρώπους από αναβάθμιση στους υπολογιστές».
Αναφερόμενος στα ελληνικά πολιτικά δρώμενα ο Γ. Τράγκας ανάφερε: «Όλα δείχνουν ότι πάμε για 4ο μνημόνιο. Αυξάνονται τα ληξιπρόθεσμα, αυξάνονται σε όγκο τα κόκκινα δάνεια. Πόσο να βγει αυτό το άθροισμα των ληξιπρόθεσμων σε δισεκατομμύρια; Ο Σόρος είπε όταν βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι εισέρχεται η χώρα σε σπιράλ οικονομικού θανάτου. Ο Τσίπρας προκειμένου να δημιουργήσει ένα πόλο στην αριστερά που να μοιάζει στο ΠΑΣΟΚ, κλέβει τα πάντα ώστε να εμφανιστεί ως νέο ΠΑΣΟΚ. Θα πάμε σε 4ο μνημόνιο και ο Μητσοτάκης θα λέει ότι για όλα φταίει ο Τσίπρας. Το ΔΝΤ βλέπει να έρχεται μεγάλη κρίση, 20 δις τρύπα».
Και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Μητσοτάκης είναι υπερμνημονιακός, δεν μπορεί να μειώσει τους φόρους όσο «γλείφει» τα παπούτσια των Γερμανών. Το να είμαστε εγκλωβισμένοι σε 2 εκλογικά καρτέλ, Τσίπρα και Μητσοτάκη δε γίνεται τυχαία. Ο Απριλιανός κλώνος υποθηκεύει τα πάντα. Ο Τσίπρας αφήνει πίσω του βόμβες και ναρκοπέδια. Πόσο κοστίζει μία ανθρώπινη ζωή στην Ελλάδα; Πόσο την αξιολογεί η σημερινή κυβέρνηση; Ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβάζει στο ευρωψηφοδέλτιο Αφγανούς, μουσουλμάνους, Ρεπούσηδες και Ροζακηδες. Όσοι θέλουν να μην υπάρχει θρησκεία, σημαία, όσοι δε βλέπουν γενοκτονίες, παραλαμβάνουν καρέκλες από τον Τσίπρα. Όσοι ήταν Απριλιανοί είναι καλοδεχούμενοι. Οι Ροζάκηδες και οι Ρεπούσηδες πάντα βρίσκουν καρέκλες δίπλα στον Τσίπρα».

Και πρόσθεσε ο Γ. Τράγκας αναφερόμενος στην Β. Κορέα: «Έγιναν εκλογές στη Β. Κορέα με μοναδικό υποψήφιο τον Κιμ Γιόνγκ Ουν και μετά ο κόσμος βγήκε στον δρόμο και πανηγύριζε. Λόγω του ότι ψήφιζαν για πρώτη φορά έγινε πανικός στο δρόμο από τα πανηγύρια».
«Ο κ. Μπουτάρης παρασημοφορείται από τους Γερμανούς, με το παράσημο του Μέγα Σταυρού. Η βράβευση θα γίνει στο Ινστιτούτο Goethe και θα του το δώσει ο Πρέσβης κ. Γενς Πλότνερ. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Ο Τσίπρας βραβεύεται στην Βαυαρία από τους μεγαλύτερους ανθέλληνες και ο κ. Μπουτάρης βραβεύεται από Γερμανούς όπως και η κυρία Κουντουρά. Ζούμε ξεπουλημένες καταστάσεις ενόψει εκλογών. Πάνε οι «προβατόμορφοι λύκοι» και παραλαμβάνουν βραβεία από τους Γερμανούς», είπε ο Γιώργος Τράγκας.
Ο έγκριτος δημοσιογράφος σχολίασε και το νέο ποινικό κώδικα: «Με το νέο ποινικό κώδικα η ρίψη μολότοφ, από κακούργημα έγινε πλημμέλημα. Αν πετάτε μολότοφ εναντίον πραγμάτων και δεν σημαδεύετε άνθρωπο τότε αυτό θεωρείται πλημμέλημα.  Οι προτεινόμενες διατάξεις του νέου Ποινικού Κώδικα που παρουσίασε ο υπουργός Δικαιοσύνης βοηθούν την Χρυσή Αυγή».
Τέλος ο Γιώργος Τράγκας ανάφερε: «Σήμερα μου κοινοποίησε  ένας ακροατής μου  κάποιες μηνυτήριες αναφορές του,  για δάνεια σε τράπεζες: της Εθνικής, της Πειραιώς και της Eurobank, θα τα βγάλω όλα στη φόρα».crashonline.gr