Τετάρτη, Μαρτίου 13

Δεν αλλάζει τίποτα με εκλογές….


Δεν θα μπω σε εύκολα να εξηγήσω ότι η πολιτική είναι η μεγαλύτερη κωμωδία ή τραγωδία ή φάρσα (ανάλογα με την περίσταση) γιατί φάγατε τους επαγγελματίες παραχαράκτες της αλήθειας τόσες δεκαετίες στην μάπα.
Αυτό που θα πρέπει να κατανοήσετε όλοι σαν Ελληνες είναι ότι η χώρα εκτός του ότι δέχετε ένα τεραστίων διαστάσεων πόλεμο από τις σκοτεινές στοές που υπηρετούν αριστεροί και δεξιοί. Όλοι αυτοί οι απατεώνες πολιτικοί είναι η αιτία του αφανισμού των Ελλήνων.
Όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν μέχρι στιγμής είναι αντιπατριωτικά και ανθελληνικά. Δέχονται όλοι τους διαταγές από μυστικές εταιρείες, στοές, τάγματα μασόνων κτλ.
Από τους Σημίτες Πασόκους μέχρι και αυτή την στιγμή οι ήττες του ελληνισμού είναι ΒΟΥΝΑ σε όγκο προδοσίας. Αν σκεφτούμε λίγο ότι δεν είχαμε ποτέ την δυνατότητα να μπούμε στο ευρώ εφόσον δεν είχαμε βιομηχανίες και δεν παράγαμε ή παράγουμε προιόντα που ενισχύουν το εμπορικό ισοζύγιο. Εμείς ξαφνικά μπήκαμε στην ΕΕ. Η πολιτική της χώρας μας ήταν και είναι βασισμένη μόνο στην εισαγωγή ακριβών προιόντων. Όλα τα εισάγουμε…!!!
Πως μπορούσε να μπει η Ελλαδίτσα λοιπόν σε μια κοινοπραξία πανίσχυρα οικονομικά χωρών;; Μόνο με την απάτη του Σημίτη θα ήταν εφικτό όταν λάδωσε τους τραπεζίτες της Γκόλντμαν Σακς για να μας χώσουν στην απάτη, στο ευρώ.
Τόσες χαμένες δεκαετίες πολιτικών καθαρμάτων φρόντισαν να γίνουμε από φτωχοί, φτωχότεροι. Στην δεκαετία του 70 οι ναυτικοί μας με την δραχμούλα ήταν πλούσιοι στα Ευρωπαικά λιμάνια του Βελγίου, Ολλανδίας, Βρετανίας και Γερμανίας. Το εισόδημα τους ήταν το διπλάσιο από αυτό των Ευρωπαίων. Γιατί; Γιατί υπήρχε οικονομική ανάπτυξη. Κάτι που έσβησε μετά από μερικά χρόνια με την είσοδο του ΠΑΣΟΚ και των κομματόσκυλων της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.
Δεν θα βρίσω άλλο τους ελεεινούς Πασόκους, τα αριστερά υποκείμενα, τους λαδωμένους απατεώνες των Γερμανών αλλά ας περάσουμε στην απλή λύση για το αν πρέπει να πάμε σε εκλογές;
Φυσικά και δεν χρειαζόμαστε εκλογές γιατί γνωρίζετε από μόνοι σας ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα για την κοινωνία μας. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένας Στρατιωτικός τύπου Μέγα Αλεξάνδρου. Ένας στρατηλάτης πατριώτης με μεγάλο στρατό Ελλήνων και συνεργασία με άλλες δυνάμεις όπου τα εθνικά μας συμφέροντα και η οικονομία μας θα προστατευθούν από την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΑΦΙΑ…
Η ηγεσία του ΕΣ πρέπει να βρει το κατάλληλο άτομο, ο λαός πρέπει να καταλάβει ότι δεν υπήρχε ποτέ δημοκρατία παρά μόνο μέσα σε ένα δήμο ή δήμους. Μέσα εκεί υπήρχαν ονόματα όπως ο Περικλής ή ο Κολοκοτρώνης ή αργότερα ο Καποδίστριας που έφαγαν οι στοές των μαύρων. Όλοι αυτοί οι πολιτικοί σωτήρες είναι πιόνια ξένων δυνάμεων και μυστικών υπηρεσιών, κάνουν μόνο ότι τους διατάξουν και εναντίον των συμφερόντων της πατρίδας μας.
Η πολιτική είναι μια μορφή διαχείρισης της εξουσίας και εναντίον του λαού, ορκίζονται τα πολιτικά υποκείμενα ότι θα υπηρετήσουν τον λαό και τα συμφέροντα του. Αντιθέτως όμως γεμίζουν τσέπες και Ελβετικούς λογαριασμούς, εξαγοράζουν συνειδήσεις με το εργαλείο τους, το χρήμα, που ελέγχουν ολοκληρωτικά μέσα από τις κεντρικές τράπεζες. Ενώ με το μαχαίρι στο λαιμό απαιτούν το αίμα των Ελλήνων.
Κοραξ

 http://amazonios.net