Σάββατο, Μαρτίου 23

Ένα κόμμα κανονικών ανθρώπων είναι η Νέα Δεξιά, λέει ο πρόεδρος της Φαήλος Κρανιδιώτης

Αυτόνομα θα κατέλθει η Νέα Δεξιά τόσο τις Ευρωεκλογές όσο και στις εθνικές εκλογές, έκανε γνωστό ο πρόεδρος της και τονίζει ότι το κόμμα του δεν περιορίζεται στην στείρα αντιπολίτευση, αλλά καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις

Δήμος Μπακιρτζάκης
Ένα κόμμα κανονικών ανθρώπων, έτσι προσδιορίζει τη Νέα Δεξιά ο πρόεδρός της Φαήλος Κρανιδιώτης. Παρουσίασε το κόμμα του στην Κομοτηνή παραχωρώντας το απόγευμα της Παρασκευής 22 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Χρήστος και Εύη συνέντευξη Τύπου. Η αφορμή της παρουσίας του στην πόλη μας ήταν η κάθοδος στις Ευρωεκλογές τον Μάιο του 2019, με τον κο Κρανιδιώτη να επιδιώκει να περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα. Πρεσβεύει την στελέχωση του κόμματος από ανθρώπους της κοινωνίας που συμμερίζονται τις αγωνίες και τα προβλήματα των ανθρώπων που δεν είναι στην πολιτική. "Αν είσαι μέσα στην ιδρυματική γυάλα όπου ζουν τα τζάκια της πολιτικής, που καμιά φορά έχουν συμφέροντα αντίθετα από την πατρίδα και διασφαλίζουν τα δικά τους συμφέροντα, τότε δεν μπορείς να υπηρετήσεις καμία πολιτική που να προσφέρεις λύσεις στα προβλήματα".
Αυτόνομα θα κατέλθει η Νέα Δεξιά τόσο τις Ευρωεκλογές όσο και στις εθνικές εκλογές, έκανε γνωστό στην συχνότητα του ράδιο Χρόνος 87,5 fm ο πρόεδρος της και τονίζει ότι το κόμμα του δεν περιορίζεται στην στείρα αντιπολίτευση, αλλά καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις για όλα τα μεγάλα ζητήματα, εθνικά, εκπαίδευση, μεταναστευτικό και οικονομία.
Ειδικά για την οικονομία ο κος Κρανιδιώτης σχολιάζει "μπορεί η Ελλάδα να επιβιώσει με τους μισούς Έλληνες να πουλάνε στους άλλους μισούς εισαγόμενες πίτσες, καφέδες και σουβλάκια;". Κατά τον ίδιο απαιτείται μία πολυποίκιλη παραγωγική ανασυγκρότηση, χρειάζεται να χτυπήσουμε την γραφειοκρατία, να διευκολύνουμε τις ιδιωτικές επενδύσεις αλλά όχι όπως λέει "με φορολογία σοβιετικού επιπέδου που φτάνει στα όρια της δήμευσης και για τα εισοδήματα και για την περιουσία".
Το πρωί της Παρασκευής 22 Μαρτίου ο κος Κρανηδιώτης πραγματοποίησε επίσκεψη στην προκάλυψη, στο Φυλάκιο Πυθίου στον Έβρο.
Εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο έφεδρο και μόνιμο προσωπικό του Φυλακίου και στην Διοικητή της Ταξιαρχίας για την ενημέρωση και την φιλοξενία, κάνοντας λόγο για "την Ελλάδα που αγρυπνά".
Η Νέα Δεξιά αυτό το διάστημα ανακοινώνει ονόματα υποψηφίων για τις ευρωεκλογές και δέχεται εκδήλωση ενδιαφέροντος για υποψηφίους στις εθνικές εκλογές.xronos.gr