Κυριακή, Μαρτίου 3

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!

Σύμφωνα με την νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για το «Βήμα της Κυριακής» στην Βόρεια Ελλάδα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταποντιστεί στα ποσοστά προτίμησης.
Αναμενόμενο από κάθε άποψη. Δεν μπορείς να ξεπουλάς την Μακεδονία και να περιμένεις να περάσει χωρίς αντίδραση. Το ζήτημα βέβαια έχει και άλλη όψη. Οι Μακεδόνες σαφώς
και θα τιμωρήσουν την Σταλινοφασιστική Κυβέρνηση, που προδίδει αγώνες και θυσίες Μακεδονομάχων και λαού. Παράλληλα περιμένουμε και από τους υπόλοιπους Έλληνες, εκτός Μακεδονίας, να στηρίξουν την Πατρίδα και να τιμωρήσουν αντίστοιχα σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα την εθνοπροδοτική Κυβέρνηση. Διαφορετικά έρχεται αξιωματικά ο διαμελισμός και η συρρίκνωση μας στο άμεσο μέλλον.
Ή θα αντισταθούμε και θα νικήσουμε όλοι μαζί ή θα χαθούμε όλοι. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, ο εχθρός είναι προ των πυλών. Μετά το ρεπορτάζ του BBC, φυλλάδια του VMRO (του Γκρούεφσκι) σε χωριά των Σερρών και της Φλώρινας προπαγανδίζουν την αυτονόμηση της Μακεδονίας και τον διαμελισμό μας, απευθυνόμενοι σε «αδέλφια Μακεδόνες»!
Το μέλλον μας είναι στα χέρια μας καθώς και η τύχη της Πατρίδας μας. Τα μάτια των τρισχιλιετών προγόνων μας είναι καρφωμένα πάνω μας και αγανακτούν βλέποντας τους κυβερνοσυμμορίτες να αφανίζουν ότι με αρετή μας παρέδωσαν!
Μιχαήλ Καϊκουνίδης, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Παράταξης ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

 triklopodia.gr