Τετάρτη, Μαρτίου 6

Οι πετρελαιάδες δρομολογούν το τελικό τους σχέδιο στην Νέα Τάξη.

Οι πετρελαιάδες δρομολογούν το τελικό τους σχέδιο στην Νέα Τάξη.
..Όταν φτάνουμε στο σημείο να συζητάνε οι άσχετοι για τα πετρέλαια, έχει γίνει ήδη η ζημιά ...
Έχουν καταφέρει τον στόχο τους οι εγκληματίες.
Όταν φτάνουμε στο σημείο οι "στρατηγοί" των καφενείων να αποφαίνονται ότι: ...ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ "ΦΑΝΕ" ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, η "δουλειά" τους έχει γίνει.
Αυτοί, οι οποίοι σε καταληστεύουν, σε βάζουν να ονειρεύεσαι ανυπολόγιστα κέρδη από εκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, ώστε να μην αντιδράς.
Αυτοί, οι οποίοι σε καταληστεύουν, ως θανάσιμοι εχθροί, έρχονται και παρουσιάζονται σαν "εγγυητές" του ενεργειακού σου πλούτου απέναντι στη δήθεν απειλητική Τουρκία. Σου τα παίρνουν όλα μέσα στην πατρίδα σου και σου εγγυώνται μελλοντικές ΑΟΖ. Η Ευρώπη ληστεύει την Ελλάδα και ο Σαμαράς μάς ανακοινώνει ότι η ελληνική ΑΟΖ είναι ευρωπαϊκή ΑΟΖ ...και άρα ασφαλής ...Το "βρακί" του βιασμένου δεν θα "χαθεί", γιατί ο βιαστής τον διαβεβαιώνει ότι του το έχει φυλαγμένο.

Με αυτόν τον τρόπο οι πετρελαιάδες δρομολογούν το τελικό τους σχέδιο στην Νέα Τάξη.
Μοιράζονται λίγα από τα κέρδη τους στο σχεδόν ξεπερασμένο "πετρέλαιο" και σε κάνουν γενίτσαρο της περιουσίας τους ...Μετά είσαι ο φτωχός, που έχεις λόγο να υπερασπιστείς την πανάκριβη πετρελαϊκή εξάρτηση. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζουν όλες εκείνες τις συνθήκες, οι οποίες θα τους επιτρέπουν στο μέλλον ν' απεμπλακούν πρώτοι και με τεράστια κέρδη από το ξεπερασμένο πετρέλαιο ...Επιτυγχάνουν, μέσω της λεηλασίας, όλα εκείνα, τα οποία εξ" αρχής είχαν σκοπό να κάνουν.
Γι' αυτόν τον λόγο την ώρα που εσύ χαζεύεις τη θάλασσα και ονειρεύεσαι σαν τον Κωνσταντάρα "ντούπου-ντούπου" πετρελαιοπηγές, αυτοί σου επιτίθενται με τις τράπεζες και σου τα παίρνουν όλα ...Ανακατεύουν τα "χαρτιά" και τους "μπερδεύουν" όλους.
Μοιράζονται κέρδη από μια "τελειωμένη" υπόθεση και δημιουργούν στα λεηλατημένα κράτη τις συνθήκες κοινωνικής συνενοχής, που δημιούργησαν στη Ρωσία. Τα αναγκάσουν να συνδέσουν τα συμφέροντά τους με το πετρέλαιο —και άρα με τους ίδιους— για όσο διάστημα θα έχει ακόμα αξία το πετρέλαιο.
Τους βάζουν να προστατεύουν μόνοι τους το πετρέλαιο που τους βασανίζει. Παραπλανούν τους λαούς και ταυτόχρονα τους βάζουν να "επενδύσουν" στο πετρέλαιο, έχοντας οι ίδιοι προετοιμάσει για τους εαυτούς τους την επόμενη "ημέρα".

Την ώρα που γίνεται αυτή η "αλλαγή" και οι "φαντασμένοι" λαοί "μετράνε" δισεκατομμύρια, αυτοί προχωράνε στον πραγματικό τους στόχο, που είναι η εξαγορά των ίδιων των εθνικών κεφαλαίων των λαών.
Ως δανειστές μπαίνουν στα κράτη και τα λεηλατούν. Οι τράπεζές τους αγοράζουν τις εθνικές τράπεζες, οι οποίες έχουν τις υποθήκες των αγροτικών εκτάσεων ...Τράπεζες τύπου ΑΤΕ στην Ελλάδα.
Οι τράπεζές τους αγοράζουν τα οδικά δίκτυα των κρατών.
Οι τράπεζές τους αγοράζουν τα σιδηροδρομικά δίκτυα των κρατών.
Οι τράπεζές τους χρηματοδοτούν όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις, οι οποίες μονοπωλούν τις εθνικές αγορές και μπορούν να καταστρέψουν κάθε εθνική προσπάθεια βιομηχανικής ανάκαμψης.

Αυτό είναι το πρώτο ζητούμενο των μεγάλων "ανακαλύψεων" νέων και πλούσιων πετρελαϊκών κοιτασμάτων ...Να ονειρεύεται ο λαός μελλοντικά κέρδη σεΐχηδων, για να μην αντιδρά στη λεηλασία των υπαρκτών κεφαλαίων του.
Εκείνη την ώρα που "ονειρεύεται", δεν βλέπει τι χάνει ...
Δεν βλέπει ποιος είναι ο στόχος αυτών που τον παραμυθιάζουν.
Τα οδικά δίκτυα χάνονται και πηγαίνουν κατ' ευθείαν στις τράπεζες των τοκογλύφων.
Τον ΟΤΕ τον "τρώει" η Deutsche Telekom των τοκογλύφων.
Τον ΟΣΕ θα τον "φάει" η Deutsche Bahn των ίδιων τοκογλύφων. Το Αεροδρόμιο Αθηνών το έχει "φαει" η Hochtief.
Η αγορά χάνεται και πηγαίνει κατ" ευθείαν στα γερμανικά μονοπώλια....Στα Lidl, στα Aldy, στα Praktiker, στα Saturn ή στα Media Markt.
Την ώρα που χάνονται τα αεροδρόμια, τα λιμάνια και οι μαρίνες, θα ονειρεύεται ο λαός μελλοντικά έσοδα από τα πετρέλαια για αποπληρωμή δανείων, τα οποία απειλούν μισθούς και συντάξεις.

Κατάλαβε ο αναγνώστης το κόλπο; ...
Πετάνε στους υπερχρεωμένους "σκύλους" το άχρηστο και καταφαγωμένο πετρελαϊκό "κόκαλο", κάνοντάς τους να ελπίζουν ότι θα "σωθούν" με τα "έσοδά" του ...Τους βάζουν να κάνουν "άμυνα" σε λάθος πεδίο και για λάθος λόγο.
Όχι μόνον τους "ξεφορτώνονται" ως εχθρούς, αλλά τους βάζουν να υπερασπιστούν με το αίμα τους τα "σκουπίδια" τους.
Την ώρα που τους λεηλατούν τις πατρίδες, τους "πετάνε" υπολογισμούς μελλοντικών εσόδων δισεκατομμυρίων δολαρίων. Κάτω από ποια προϋπόθεση όμως; ...Κάτω από την προϋπόθεση ότι τα δισεκατομμύρια αυτά θα εισπραχθούν σε "βάθος" χρόνου.
Άρα; ...
Άρα σε χρόνο τέτοιο, που κανένας δεν γνωρίζει αν θα έχει ή όχι αξία το πετρέλαιο.
Όταν λοιπόν οι λαοί συνδέσουν την επιβίωσή τους με το πετρέλαιο αυτό, δεν θα προσπαθήσουν αυτό το "βάθος" χρόνου να το μεγιστοποιήσουν; ...Δεν θα σταματήσουν μόνοι τους την όποια τεχνολογική εξέλιξη "ρηχαίνει" αυτό το "βάθος"; ...Δεν θα γίνουν συνένοχοι με τους φονιάδες τους;
Οι τοκογλύφοι πετρελαιάδες, δηλαδή, τους λεηλατούν τις πατρίδες και οι λαοί θα είναι αυτοί που για λίγα ψίχουλα ποσοστών θα προστατεύουν τα πετρελαϊκά τους κοιτάσματα. Οι τοκογλύφοι θα τους δώσουν τα παλιά "ρούχα" του ιμπεριαλισμού, ενώ οι ίδιοι ήδη προβάρουν τα καινούργια. Οι τοκογλύφοι θα τους πετάξουν τα παλιά "σώβρακά" τους και αυτοί θα τα "προσκυνάνε", γιατί πρέπει —πρώτοι απ' όλους οι ίδιοι— να δείχνουν ότι αυτά είναι "ιερά", φιλοδοξώντας σε έσοδα "προσκυνητών".
...Μιλάμε για κωμωδία. ....

----ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ-------

Πετρέλαια και ΑΟΖ... το μεγάλο “δούλεμα” !!
08-04-2013
Τι έγινε ρε παιδιά;
...πώς έτσι ξαφνικά βρέθηκαν τόσα πολλά κοιτάσματα;
...Θα φοβόμαστε να σηκώνουμε τις πέτρες μη τυχόν και μας λερώσει το αναβλύζον πετρέλαιο;

http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/…/04/petrelaia-kai-aoz.html
zougla.gr/blog