Παρασκευή, Μαρτίου 8

Η Μόνικα Μπελούτσι και ο νέος της σύντροφος είναι το πιο hot ζευγάρι της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού

Η Mόνικα Μπελούτσι ξέρει πώς να τραβάει επάνω της όλα τα βλέμματα στην Εβδομάδα Μόδας, με το στυλ της να είναι η επιτομή της μίνιμαλ κομψότητας. Η Ιταλίδα ηθοποιός έφτασε χθες στην επίδειξη της Chanel φορώντας ένα μπλε robe-coat φτιαγμένο
από το χαρακτηριστικό τουίντ του οίκου και μαύρο φαρδύ παντελόνι. Στο ένα χέρι κρατούσε μια μικρή καπιτονέ Chanel τσάντα και στο άλλο τον όμορφο σύντροφό της. Με τα μακριά μαλλιά και τη γενειάδα του, ο Νικολά Λεφέβρ, Γάλλος γλύπτης, θύμιζε τον Τομ Χανκς στο Ναυαγό, αν και ήταν επιδέξια ντυμένος με ένα ριγέ σύνολο.
Το λουκ του Λεφέβρ περιελάμβανε ένα σταυρωτό ριγέ κοστούμι που συμπλήρωνε ιδανικά την εμφάνιση της Μπελούτσι. Το παντελόνι ήταν ελαφρώς cropped έτσι ώστε να φαίνονται οι γκρι κάλτσες του και ένα ζευγάρι καφέ loafers συμπλήρωναν την εμφάνισή του. Η έλλειψη γραβάτας και το ανοιχτό πουκάμισο έδιναν μια laissez-faire αίσθηση στην εμφάνισή του ενώ μαζί, Μπελούτσι και Λεφέβρ ήταν ένα πανέμορφο ζευγάρι στο front row του Παρισιού, ίσως και το πιο hot, ολόκληρου του Μήνα Mόδας.

Splash News

Splash News