Σάββατο, Μαρτίου 23

MasterChef: Οι σέξι φωτογραφίες της Σπυριδούλας και ο σύντροφός της (photos)

Μπορεί να μην έχει πολλές συμπάθειες στο φετινό MasterChef, όμως σίγουρα έχει αφήσει το στίγμα της στο ριάλιτι μαγειρικής του Star.
Ο λόγος για τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, την κοκκινομάλλα μαγείρισσα που ανήκει στην ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και δηλώνει ευθαρσώς
ότι θα είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef.

Την έχουν κατηγορήσει για στρατηγική, για ραδιουργία και για “γλείψιμο” στους κριτές, όμως αυτή συνεχίζει τον δρόμο της στον διαγωνισμό, αν και έχει περάσει και δύσκολες στιγμές. Η Σπυριδούλα μπήκε στη δεκάδα και στοχεύει για ακόμη ψηλότερα.
Έχει φτάσει κάποιες φορές κοντά στην αποχώρηση, όμως το ένστικτο επιβίωσης που διαθέτει ανεπτυγμένο την έχει κρατήσει στο MasterChef. Σας παρουσιάζουμε, όμως, σε αυτό το θέμα τη σέξι πλευρά της, μέσα από τις φωτογραφίες της στα social media.
Bonus και ο σύντροφός της, με τον οποίο έχει δηλώσει η ίδια ότι θα παντρευτούν μόλις τελειώσει το ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες








MasterChef: Η όμορφη Ασημίνα, το ειδύλλιο και οι καυτές φωτογραφίες

Ποιος είπε ότι το MasterChef είναι μόνο για άντρες μάγειρες; Η Ασημίνα Ουστάλλι θέλει να το διαψεύσει αυτό και μάλιστα να αποδείξει ότι στο ριάλιτι μαγειρικής του Star μπορούν να σταθούν και οι όμορφες μαγείρισσες.
Η 24χρονη κοπέλα πέρασε στο νήμα από τις οντισιόν, αφού η περιποιημένη εμφάνισή της δεν ενθουσίασε τον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος όμως την επέλεξε να μπει στην ομάδα του στα bootcamp. Έτσι, άνοιξε ο δρόμος για την πραγματοποίηση του ονείρου της.

Δηλώνει πεισματάρα, δυναμική και χαμογελαστή και έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα με την εμφάνισή της. Στον λογαριασμό της στο Instagram έχει ανεβάσει μερικές πολύ σέξι φωτογραφίες,κερδίζοντας πολλούς followers από τη στιγμή που μπήκε στο MasterChef.
Φήμες λένε ότι ήδη έχει ξεκινήσει ένα ερωτικό παιχνίδι μεταξύ της Ασημίνας Ουστάλλι και του Πάνου Τόγια, του 23χρονου μάγειρα από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Ήδη η παραγωγή μάς έχει δείξει στιγμιότυπα και δηλώσεις της Ασημίνας, στις οποίες αναφέρεται με πολύ κολακευτικά λόγια για τον συμπαίκτη της. Στις δοκιμασίες ο Πάνος τη βοηθάει αρκετά και φαίνεται οι δυο τους να έχουν έρθει πολύ κοντά στο σπίτι, και όχι απαραίτητα όσον αφορά μόνο τη μαγειρική.
“Είναι πολύ καλό παιδί, με πολύ ωραίο στυλ, που κάθε κοπέλα θα ήθελε” έχει πει η 24χρονη μαγείρισσα και έχουν οργιάσει οι φήμες που λένε ότι τα έχουν φτιάξει οι δύο παίκτες. Και μέσα σε όλα, η Ασημίνα φαίνεται ότι έχει βλέψεις για καριέρα ηθοποιού, λέγοντας ότι θέλει να γίνει η Βουγιουκλάκη του MasterChef και να ερωτευτεί τον… Παπαμιχαήλ, που στα μάτια της είναι ο Πάνος.

Εμείς δεν είμαστε σίγουροι για τίποτα, οπότε ας κάνουμε προς το παρόν μια βόλτα στον λογαριασμό Instagram της όμορφης Ασημίνας.

Δείτε τις φωτογραφίες













Masterneaselida.gr